نماینده جامعه آزمایشگاهیان در شورای عالی نظام پزشکی گفت: آزمایشگاه ها با دیرکردهای چند ماهه از سوی سازمان های بیمه گر مواجه هستند و این در حالی است که برای گردش مالی خود نیاز به نقدینگی دارند.

وی افزود : اکثر آزمایشگاه ها از بانک ها وام گرفته اند تا بتوانند مطالبات پرسنل خود را پرداخت کنند زیرا گردش مالی خوبی ندارند و 70 درصد مراجعان به آزمایشگاه ها تحت پوشش سازمان های بیمه گر هستند و 10 درصد بیمه های تکمیلی نیز با آزمایشگاه ها قرارداد، دارند.
وی با اعلام اینکه نظارتی بر عملکرد سازمان های بیمه گر نیست، ادامه داد : بیمه ها بصورت سلیقه ای عمل می کنند و غالبا هم پول ندارند؛ بنابراین باید صنعت بیمه در کشور متحول شود و سیستمی که اکنون حاکم است، علمی نبوده و پاسخگوی نیازها نیست .
وی با اشاره به این موضوع که آزمایشگاهیان مشکلاتی دارند که سالهاست آن را در مجامع مختلف بیان می کنند اما هنوز این معضلات مرتفع نشده است، تصریح کرد : ارتقای بهره وری کارشناسان و کاردان های آزمایشگاه ها از جمله مواردی است که به هیات دولت و کمیسیون مربوطه بیان شده اما هنوز نتوانستیم ارتقای بهره وری پرسنل پیراپزشکی را به همکاران آزمایشگاهی تعمیم دهیم .
به گفته نماینده جامعه آزمایشگاهیان در شورای عالی نظام پزشکی پرسنل شاغل در آزمایشگاه ها با مواد اسیدی ، شیمیایی ، هورمونی و اشعه رادیواکتیو سروکار دارند و همچنین انواع بیماری ها مانند ایدز و هپاتیت که خطرناک هستند و هنوز این سختی کار برای جامعه آزمایشگاهی مصوب نشده است .
انتهای پیام/