Friday 24 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 33202
تاریخ انتشار : جمعه 19 فوریه 2016 - 5:34
1 views بازدید

آشپزی: طرز تهیه انواع کوفته قلقلی

گیگر: دستور تهیه کوفته قلقلی فرنگی طرز تهیه خوشمزه ترین کوفته قلقلی های تهیه شده به سبک ها و طعم های مختلف از جمله کوفته قلقلی، کوفته برنجی، کوفته قلقلی تبریزی، کوفته قلقلی فرنگی . در بخش آشپزی سایت نازوب دستور تهیه انواع قلقلی ها را به شما آموزش می دهیم .     این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای […]

گیگر:

دستور تهیه کوفته قلقلی فرنگی

طرز تهیه خوشمزه ترین کوفته قلقلی های تهیه شده به سبک ها و طعم های مختلف از جمله کوفته قلقلی، کوفته برنجی، کوفته قلقلی تبریزی، کوفته قلقلی فرنگی . در بخش آشپزی سایت نازوب دستور تهیه انواع قلقلی ها را به شما آموزش می دهیم .

 

 

این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است.

 

مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای 8 نفر :
تخم مرغ      1 عدد
 شیر      3/4 پیمانه
 پنیر چدار رنده شده      1 پیمانه
 جو پرک      1/2 پیمانه
نمک     1 قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده     500 گرم
کچاب     2/3 پیمانه
شکر قهوه ای     1/4 پیمانه
خردل     1 و 1/2 قاشق چای خوری

 

 

 

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی :
1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

 

2- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

 

3- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

 

4- بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید.

 

 

**************************

طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی

 

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده 800 گرم

لپه 300 گرم (پخته)

برنج 2 قاشق غذا خوری ( پخته)

پیاز 3 عدد بزرگ

تخم مرغ 3 عدد

آلو 3 عدد

روغن 2 قاشق غذاخوری

رب یک قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار دلخواه

 

آشپزی: طرز تهیه انواع کوفته قلقلی

 

طرز تهیه:

لپه را پخته و چرخ می کنیم- یکی از پیاز ها را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط و لپه چرخ شده و برنج را که قبلن پختیم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و وفلفل را به آن اضافه می کنیم – همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب له می کنیم.

 

برای اینکه کوفته خوب و نرمی داشته باشیم و باز نشود , باید خوب کوبیده شود.( با میکــسر این مواد خیلی خوب و یکدست کوبیده و مخلوط می شوند) دو عدد از تخم مرغ ها را میپزیم تا سفت شود و پوست کنده برای داخل کوفته ها آماده می کنیم. سه عدد آلو را هم قبلن در آب می خیسانیم.

 

از مخلوطمان گلوله ای به اندازه یک پرتقال بزرگ بر میداریم و میان آن را باز می کنیم یکی از تخم مرغ ها را داخل آن می گذاریم و گلوله را با دست خوب گرد می کنیم که روی تخم مرغ پوشیده شود.

 

داخل یکی دیگر از گلوله ها را سه عدد آلو را می گذاریم و روی آن را می پوشانیم( دو عدد از کوفته های من تخم مرغ ویکی آلو دارد.

 

از مغز گردو هم می توانیم برای داخل کوفته استفاده کنیم) برای تهیه آب کوفته دو عدد پیاز باقیمانده را رنده کرده با 5 – 6 لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه و دوقاشق غذاخوری روغن و یک قاشق هم رب مخلوط می کنیم و می گذاریم آب جوش بیاید و کوفته های آماده شده را به آرامی داخل آبی که در حال جوش است می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا کوفته ها به آرامی پخته شود.

 

داخل آب کوفته اگه دوست داشته باشید می توانید چند دانه آلو بیندازید. بعد از اینکه آب کوفته را داخل ظرف کشیدید روی آن کمی دارچین بریزید.

 

 

***********************

 

طرز تهیه کوفته برنجی

 

 

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده 800 گرم

لپه 300 گرم (پخته)

برنج 2 قاشق غذا خوری ( پخته)

پیاز 3 عدد بزرگ

تخم مرغ 3 عدد آلو 3 عدد

روغن 2 قاشق غذاخوری

رب یک قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار دلخواه

 

آشپزی: طرز تهیه انواع کوفته قلقلی

 

 

طرز تهیه:

 

لپه را پخته و چرخ می کنیم- یکی از پیاز ها را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط و لپه چرخ شده و برنج را که قبلن پختیم و یک عدد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و وفلفل را به آن اضافه می کنیم – همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب له می کنیم.

 

برای اینکه کوفته خوب و نرمی داشته باشیم و باز نشود , باید خوب کوبیده شود.( با میکــسر این مواد خیلی خوب و یکدست کوبیده و مخلوط می شوند) دو عدد از تخم مرغ ها را میپزیم تا سفت شود و پوست کنده برای داخل کوفته ها آماده می کنیم.

 

سه عدد آلو را هم قبلن در آب می خیسانیم. از مخلوطمان گلوله ای به اندازه یک پرتقال بزرگ بر میداریم و میان آن را باز می کنیم یکی از تخم مرغ ها را داخل آن می گذاریم و گلوله را با دست خوب گرد می کنیم که روی تخم مرغ پوشیده شود. داخل یکی دیگر از گلوله ها را سه عدد آلو را می گذاریم و روی آن را می پوشانیم( دو عدد از کوفته های من تخم مرغ ویکی آلو دارد.

 

از مغز گردو هم می توانیم برای داخل کوفته استفاده کنیم) برای تهیه آب کوفته دو عدد پیاز باقیمانده را رنده کرده با 5 – 6 لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه و دوقاشق غذاخوری روغن و یک قاشق هم رب مخلوط می کنیم و می گذاریم آب جوش بیاید و کوفته های آماده شده را به آرامی داخل آبی که در حال جوش است می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا کوفته ها به آرامی پخته شود. داخل آب کوفته اگه دوست داشته باشید می توانید چند دانه آلو بیندازید. بعد از اینکه آب کوفته را داخل ظرف کشیدید روی آن کمی دارچین بریزید.



لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 83
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات