آش گندم شیر

0

گیگر:

گندم-شیر.jpg

 

این غذا هنگام افطار سر سفره اهالی خطه کرمان قرار می گیرد.

مواد لازم:

نخود یک لیوان

گوشت با استخوان نیم کیلو

نمک، زرد چوبه و فلفل به میزان لازم

کشک ساییده شده به مقدار کافی

گندم شیر دو لیوان

رشته آش مقداری

سیر و نعنا داغ به مقدار لازم

پیازیک عدد

طرز تهیه:

گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت‌ها را له کرده سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.

طرز تهیه گندم شیر:

ابتدا گندم‌ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم‌ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه‌ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ابتدا گندم‌ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم‌ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه‌ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع: www.beytoote.com

آش گندم شیر

آش گندم شیر

نوشته آش گندم شیر اولین بار در های برگ | مجله اینترنتی برتر پدیدار شد.

لینک مطلب

پاسخ دهید