Monday 27 February 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 74179
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 ژوئن 2016 - 17:05
0 views بازدید

آلودگی انگلی در سبزیجات تازه بسته بندی شده سوپرمارکت ها

سبزیجات بسته بندی شیوع مسمومیت ها و ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد باعث رشد زیاد باکتری های خطرناک می شود. خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، گفت: باکتری لیستریا یکی از خطرناک‌ترین باکتری‌ها در محصولات غذایی است که موجب 20 تا 30 درصد مرگ و میر در مبتلایان می شود. از جمله غذاهایی که عامل لیستریوزیز است، […]

سبزیجات بسته بندی شیوع مسمومیت ها و ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد باعث رشد زیاد باکتری های خطرناک می شود.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، گفت: باکتری لیستریا یکی از خطرناک‌ترین باکتری‌ها در محصولات غذایی است که موجب 20 تا 30 درصد مرگ و میر در مبتلایان می شود. از جمله غذاهایی که عامل لیستریوزیز است، غذاهای آماده مصرف هستند. سبزیهای بسته بندی شده معمولا بین یک تا سه بار گاهی با مایعات ضدعفونی کننده، کاملا شسته می شوند اما اگر محصول، آلوده به باکتریهای بیماریزا باشد این شست و شو تاثیر چندانی ندارد.

وی با اشاره به استفاده از سبزیجات خیلی جوان در بسته‌بندی‌ها افزود: علاوه بر حضور میکروب ها بر روی برگهای جوان مراحل بین برداشت، شستشو ، آماده سازی و ارسال بسته بندی ها به فروشگاهها، فرصت بیشتری را برای آلودگی در طی مسیر فراهم و همچنین فضای داخلی بسته ها می تواند به پرورش و رشد باکتری‌ها کمک کند.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: سبزیجات بسته بندی شیوع مسمومیت ها و ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش میدهد باعث رشد زیاد باکتری های خطرناک می شود.

رحمانی ترکیبات شیمیایی موجود در میوه‌ها و سبزیجات تازه را به نوعی مخلوطی از مواد مفید و مضر دانست و بیان کرد: استفاده مداوم از میوه و سبزیجات به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌ها، باعث پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود؛ اما علاوه بر افزودنیهایی که ممکن است برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات استفاده شود، کلیه سموم، آفت کش‌ها، حشره کش‌ها، قارچ کش‌ها و حتی هورمون‌ها و آنتی بیوتیک‌هایی که در کل مراحل کاشت، داشت و برداشت و نگهداری به میوه‌ها و سبزیجات اضافه می‌شوند، آلودگی ایجاد می‌کنند و ممکن است به بدن انسان آسیب برسانند.

وی با بیان اینکه بهترین گزینه در خرید محصولات، رسیده و نه چندان جوان غیر بسته بندی است، عنوان کرد: احتمال ابتلا به بیماری های موجود در سبزیجات به ویژه در افراد باردار، نوزاد، بیش از 65 سال و افراد با سیستم ایمنی ضعیف، بیشتر از دیگران است. بنابراین افرادی که خارج از این گروه قرار دارند، کمتر به وسیله باکتری های موجود در گیاهان بیمار می شوند. 

وی با تاکید بر اینکه مهمترین نکته درمصرف میوه و سبزیجات شست و شوی آنها با آب نمک است، توصیه کرد: استفاده از هر نوع شوینده و ضد عفونی کننده، آلودگی میوه‌ها و سبزیجات را بیشتر می‌کند وشست و شوی سبزیجات با مایع ظرفشویی بدترین کار ممکن است.

بهترین گزینه این است که از سبزیجات کاملا رسیده ، غیر بسته بندی استفاده کرده و برگهای آنها را کاملا بشویید.

 انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 46
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات