آموزش استفاده از روتر برای محدود کردن استفاده اینترنت افراد

0

آموزش استفاده از روتر برای محدود کردن استفاده اینترنت افراد

 

 

آموزش استفاده از روتر برای محدود کردن استفاده اینترنت افراد

 

پیکربندی روتر برای تنظیم محدودیت چگونگی اتصال دستگاه هایی که اجازه دسترسی به اینترنت را دارند، اقدام امنیتی مهمی برای شبکه روتر میباشد. محدودیت، تنها شامل اجازه اتصال دستگاه های مشخص در زمان و تاریخ مشخص برای دسترسی به شبکه روتر (در زمانی که اینترنت برای دستگاه های متصل در دسترس است) میشود.

 

این محدودیت ها میتوانند برای کسب و کار های تجاری و وایفای های عمومی که دسترسی به شبکه را به ساعات کاری مشخصی محدود میکنند و اجازه استفاده دستگاه های غیر مجاز از پهنای باند را نمیدهند مفید باشد.

 

ابتدا مرورگر اینترنت خودرا باز کنید سپس IP پیشفرض مودم را درون نوار آدرس مرورگر وارد کنید. معمولا IP پیشفرض مودم 192.168.1.1 میباشد. اما برای اطمینان دفترچه راهنمای روتر خود را مطالعه کنید.

 

1) حال در صفحه باز شده UserName و PassWord پنل روتر را وارد کنید که در اکثر مواقع بصورت پیشفرض، هردوی آن ها admin میباشد.

 

2) سپس در کنترل پنل روی لینک یا گزینه Access Restrictions کلیک کنید.

 

3) گزینه Enable را برای فعالسازی محدودیت دسترسی (Access Restrictions)، مارک دار کنید.

 

4) Mac Address هر دستگاهی که اجازه دسترسی به شبکه دارد را با رفتن به بخش Attached Devices در روتر و پیدا کردن Mac Address افرادی که در گذشته به روتر متصل شده بودند در کنترل پنل وارد کنید.

 

5) برای ذخیره تنظیمات محدودیت روی دکمه Apply کلیک کنید. بسته به مدل دستگاه شما، ممکن است قبل از بارگذاری کنترل پنل، یک بار روتر ریست شود.

 

6) در کنترل پنل روی Schedule کلیک کنید و روزها و ساعاتی که میخواهید محدودیت در آن اعمال شود را انتخاب کنید

 

7) سپس روی آیکون Apply برای ذخیره سازی تنظیمات جدید کلیک کنید

 

 

نکته:

 

برای بطور کامل مسدود کردن یک دستگاه خاص در تمام ساعات و هرروز، شرح و توضیحات مربوطه را در کنار مک آدرس آن در منوی Access Settings بنویسید تا به تشخیص دادن آن در آینده کمک کند. بجای اینکه تک به تک جلوی گزینه های مربوط به هر روز تیک بزنید، گزینه ی Every Day را تیک دار کنید.

 

هشدار:

 

بیاد داشته باشید همیشه برای ذخیره تغییرات اعمال شده باید روی گزینه Apply کلیک کنید در غیر اینصورت هیچکدام از تغییرات و تنظیمات اعمال نخواهند شد.

 

 

سایر مقالات مربوط به روتر

( بدون کامنتاولین کامنت را شما بنویسید )

درباره گیگر نظر بدهید!

پاسخ دهید