آموزش جدید طرز تهیه توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان ۹۵

0

طرز تهیه توپک خرمایی
طرز تهیه توپک خرمایی

آموزش جدید طرز تهیه توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان ۹۵

مقدمه:دوستان خوبم  خرما یکی از اجزای اصلی سفره افطار ماه رمضان است. با خرما و مغزها می توانید توپک های خوشمزه خرمایی را درست کرده و از خوردن آنها در وعده افطارتان لذت ببرید.

مواد لازم برای توپک های خرمایی :

* خرما۲۵۰ گرم
 گردوی خرد شده ریز۱۰۰ گرم
پسته خرد شده ریز۱۰۰ گرم
 بادام خرد شده ریز۱۰۰ گرم
کنجد و پودر نارگیل برای تزیینمقداری

* خرما : ( بهتر است از خرماهای دشتستانی که درون جعبه های فشرده ای قرار دارند استفاده کنید )
طرز تهیه توپک خرمایی :
خرماها را کاملا بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود.
هسته خرماها را کامل درآورده و با دست حسابی خرماها را ورز دهید.
اگر از خرماهایی به غیر از خرمای دشتستانی استفاده می کنید باید پوست خرماها هم کنده شوند.
پسته، بادام و گردو  خرد شده را به مخلوط خرماها اضافه کرده و مجددا ورز دهید.
از خرماهای له شده به اندازه فندق بردارید و گلوله درست کنید.
این گلوله ها را درون کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.

نتیجه گیری: کاربران محترم به پایان مطلب طرز تهیه توپک خرمایی برای سفره افطار ماه رمضان ۹۵ رسیدیم,  اگر درون خرماها پسته، بادام و گردو را مخلوط نکنید می توانید برای تزیین به جای کنجد و پودر نارگیل از بادام، پسته و گردوی پودر شده استفاده کرده و گلوله های خرما را در آن بغلطانید. همراه با گیگر باشید.

گردآوری:گیگر

منبع:beytoote

لینک مطلب

پاسخ دهید