آموزش پخت کاپ کیک کدو تنبل

0


طرز تهیه کاپ کیک کدو تنبل

کدوتنبل یکی از سیفیجاتی است که دارای قند طبیعی می‌باشد و برای تهیه شیرینی و کیک‌های مختلف از آن استفاده می‌شود. در این آموزش آشپزی شمارا با طرز تهیه کاپ کیک خوشمزه‌ی کدوتنبل آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم :

  • نصف فنجان آرد همه منظوره
  • نصف فنجان آرد گندم
  • نصف فنجان شکر سفید
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
  • سه چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چای خوری دارچین
  • نصف قاشق چای خوری جوز هندی
  • یک و یک چهارم فنجان پوره کدو
  • نصف فنجان شیر
  • دو عدد تخم مرغ هم زده شده
  • یک چهارم فنجان شربت افرا

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و بر روی دمای 375 درجه فارنهایت برابر با 190 درجه سانتی گراد قرار داده و کاپ‌ها را با روغن چرب می‌کنیم.

آرد همه منظوره ، آرد گندم کامل ، شکر ، نمک ، ادویه پای کدو تنبل ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و جوز هندی را با هم در یک کاسه ترکیب کرده و هم می‌زنیم تا کاملا یک‌دست شوند.

سپس پوره کدو ، شیر ، تخم مرغ و شربت افرا را به مواد اضافه کرده تا خمیر بدست آید.

حال فنجان‌ها را سه چهارم از مواد پر کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا پخته شود.


Laghari



منبع

پاسخ دهید