آموزش کامل طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز ۹۵

0

طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز
طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز

آموزش کامل طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز ۹۵

مقدمه:خب دوستان عزیز و خوبم دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد، سرو گردد. این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

مواد لازم برای دسر بادام و پسته :

کره  ۷۵ گرم
 پودر بادام ۲۰۰ گرم
 شکر ۲۰۰ گرم
 خامه ساده ( کم چرب ) ۱۵۰ میلی لیتر
مغز بادام خرد شده ۸ عدد
مغز پسته خرد شده ۱۰ عدد

طرز تهیه دسر بادام و پسته :
کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب نمایید.

پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم نموده، مخلوط را ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید.

حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد.
مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید.

با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید.
نتیجه گیری:کاربران گرامی و عزیز به انتهای مطلب جدبد آموزش کامل طرز تهیه دسر بادام و پسته شیرینی مخصوص عید نوروز ۹۵ رسیدیم یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید. امیدوارم مفید بوده باشه و لذت برده باشین همراه با ما باشید.

گردآوری:گیگر

منبع:beytoote

لینک مطلب

پاسخ دهید