اثرات منفی مصرف غذاهای آلوده بر زنان باردار

0

مصرف مواد غذایی آلوده و حاوی میکروب باعث اثرات منفی و بیماری در افراد بویژه در زنان باردار می شود .

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی ؛ گفت :متاسفانه امروزه  افزایش محصولات و مواد غذایی فاقد تازگی و طراوت چند برابر شده ، بکار گیری نادرست از رنگ ها و اسانس های غیر مجاز و مواد شیمیایی و نگهدارنده که در گوشت ،مرغ ،ماهی و سبزیجات دیده می‌شود سلامت فرد و جامعه را تهدید می‌کند .

 

 انوشه گفت :این مواد غذایی آلوده افراد جامعه را تهدید می‌کند ولی کودکان ،سالمندان و زنان باردار بیشتر در معرض خطر هستند  و باعث آسیب هایی مانند سقط و نقص جنین می‌شود .

 

وی اظهار داشت : از  این مواد غذایی الوده کمتر استفاده شود و به سمت محصولات و مواد غذایی سالم و ارگانیگم  پیش رویم .

 

انوشه گفت :عوارض این مواد غذایی آلوده به صورت بیماریهایی چون کبدی ،انواع سرطان ،اختلالات جنسی و هورمونی ،نازایی ،عقیمی و مشکلات شایع پوستی دیده می شود  .

 

وی گفت : شیوع بیماریهایی که منشا غذایی دارند بیشتر از انواع بیماریهای دیگر بوده و همچنین می تواند بیماریهای زمینه ای را تشدید و باعث بروز بیماریهای حاد شود .

انتهای پیام/

لینک مطلب

پاسخ دهید