Tuesday 17 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 31424
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 فوریه 2016 - 3:17
1 views بازدید

از بین بردن تمام اطلاعات قبل از فروختن گوشی

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، دنیای تکنولوژی هم مانند هر بخش دیگری از این دنیا راه و رسم و قواعد خاص خودش را دارد. اگر افزایش رقابت بین کمپانی های تولید کننده باعث می شود هر سال انتخاب کاربران برای خرید یک گوشی ایده آل دارای گزینه های متنوع تری باشد و اگر یک دستگاه کوچک جیبی می تواند تمام کارهای یک رایانه […]

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، دنیای تکنولوژی هم مانند هر بخش
دیگری از این دنیا راه و رسم و قواعد خاص خودش را دارد. اگر افزایش رقابت بین کمپانی
های تولید کننده باعث می شود هر سال انتخاب کاربران برای خرید یک گوشی ایده آل دارای
گزینه های متنوع تری باشد و اگر یک دستگاه کوچک جیبی می تواند تمام کارهای یک رایانه
قدرتمند را به خوبی انجام دهد، در طرف مقابل کاربران می بایست برای داشتن بهترین تجربه
کاری در این شرایط، امنیت خود را افزایش دهند. یکی از بزگترین مشکلاتی که می تواند
برای هر کاربری به وجود بیاید، امکان قرار گرفتن تصاویر و فایل های شخصی در دسترس افراد
دیگر است. مطمئنا هیچکس دوست ندارد عکس های خانوادگی خود را به صورت گسترده روی اینترنت
و کانال های بی اخلاق تلگرام و برنامه های مشابه ببیند. اما چطور می توان در شرایطی
که شاید بازه زمانی خرید یک گوشی جدید حتی از یک سال هم کمتر شده امکانی را به وجود
آورد که خیال هر کاربری از محفوظ ماندن اطلاعاتش جمع باشد؟ اگر قصد فروش گوشی قدیمی
و خرید یک دستگاه جدید دارید در ادامه با ما همراه باشید.

اجازه بدهید قبل از شروع آموزش،
برای اینکه به اهمیت موضوع بیشتر پی ببرید گزارش شرکت
Avast را در این زمینه بازنشر کنیم. این شرکت برای نشان دادن
اینکه به هیچ وجه نباید پاک کردن اطلاعات روی گوشی پیش از فروش آن را دست کم گرفت،
تعدادی تلفن هوشمند از سایت های فروش اینترنتی مانند
ebay خریداری کرد. مطمئنا صاحبان این دستگاه ها از اینکه
اطلاعات شخصی آنها به دست کسی نخواهد افتاد مطمئن بوده و با خیال راحت آن ها را برای
فروش عرضه کرده بودند. اما متخصصین
Avast موفق شدند درصد قابل توجهی از تصاویر شخصی این افراد
را در حالی که گوشی های آنها به صورت کاملا خالی و بدون هیچ اطلاعات قبلی فروخته شده
بود بازیابی کنند. پس بهتر از حتما روش هایی که در ادامه خواهد آمد را انجام دهید.

اگر کاربر iOS هستید

در این شرایط کار شما راحت تر
است چون عملا گزینه های زیادی برای دسترسی به اطلاعات دستگاهتان در اختیار ندارید.
بهترین و مطمئن ترین روش استفاده از تنظیمات پاکسازی خود دستگاه است. اپل از
iOS
3 به بعد و در زمان
عرضه مدل 3
GS خود از یک روش کدگذاری سخت افزاری برای تامین امنیت
اطلاعات کاربران استفاده می کند و با این روش تمام اطلاعات ذخیره شده روی حافظه داخلی
دستگاه رمزنگاری می شوند. برای پاکسازی کامل دستگاه اپلی خود به مسیر زیر مراجعه کنید:

Settings > General >
Reset > Erase all Content and Settings

به همین راحتی شما می توانید
تمام اطلاعات روی دستگاهتان را به صورت کامل پاک کنید . خیالتان از بابت اینکه فایل
های حساس و شخصیتان در اختیار شخص ثالثی قرار نمی گیرد مطمئن باشد.

اگر کاربر اندروید هستید

اگر کاربر اندروید هستید باید
کمی بیشتر دقت کنید. معمولا آسان ترین راهی که به ذهن افراد می رسد پاک کردن اطلاعات
گوشی یا در بهترین شرایط اجرای یک
Factory Reset است. با این که
با انجام چنین کاری می توانید تا حدی خیال خودتان را راحت کنید اما بهتر است
کمی دقت بیشتری داشته باشید. برای پاک کردن کامل اطلاعاتتان ابتدا آنها را رمزگذاری
کنید. بر خلاف
iOS، در اندروید رمزنگاری به صورت سخت افزاری انجام نمی شود و برای این
کار خودتان باید به صورت دستی اقدام کنید. برای رمزنگاری اطلاعاتتان باید باتری دستگاه
کاملا پر باشد و گوشی را هم به شارژ متصل کنید چون فرآیند آن مدتی طول خواهد کشید.
به مسیر
Settings بروید و در آنجا بخش Security را پیدا کنید. بعد Encrypt
Phone
تپ کرده
و فرآیند را آغاز کنید. بعد از گذشتن کمی بیش از یک ساعت کار رمزنگاری به اتمام می
رسد. حالا می توانید به همان بخش
Settings بروید و در بخش Backup
& Reset
گزینه Factory Reset را انتخاب کنید. البته این نکته را هم در نظر داشته
باشید که بهتر است فقط زمانی که از فروختن گوشی مطمئن هستید و میخواهید اطلاعاتتان
را به صورت کامل پاک کنید این کار را انجام دهید چون پس از این کار دیگر امکان بازگردانی
فایل ها تقریبا به صفر خواهد رسید. همچنین می توانید برای اینکه درصد اطمینانتان را
به بالای 100 برسانید پس از
Reset کردن گوشی چند فایل با حجم بالا (برای مثال فایل های
ویدئویی) روی حافظه گوشی کپی کرده و مجددا عملیات را تکرار کنید تا دیگر هیچ امکانی
برای بازگردانی فایل های شخصی شما از روی گوشی وجود نداشته باشد.

اگر کاربر ویندوزفون هستید

کاربران ویندوزفون هم کار نسبتا
آسانی برای پاک کردن اطلاعاتشان پیش رو دارند. در این دستگاه ها کافی است از لیست برنامه
ها،
Settings را انتخاب کنید. سپس به بخش About بروید و در نهایت روی Reset
Your Phone
تپ کنید.
پس از این کار دو مرتبه از شما سوال پرسیده خواهد شد که آیا از انجام این کار و پاک
کردن بدون بازگشت اطلاعتتان مطمئن هستید یا خیر. با تائید این سوال فرآیند پاکسازی
آغاز شده و پس از گذشت مدتی (بین 30 دقیقه تا یک ساعت) اطلاعات شما به صورت کامل از
روی دستگاه پاک می شوند.

پیش از فروش گوشی هم حافظه جانبی
و سیمکارتتان را خارج کرده و پیش خودتان نگه دارید. مطمئنا نیازی به فروختن کارت حافظه
وجود ندارد. در نهایت یک بار دیگر این نکته را یادآوری می کنیم که برای دور نگه داشتن
اطلاعات شخصی و حساستان از دسترس افراد ناشایست حتما از روش های امنیتی مانند رمز های
عبور، پترن یا پین کد استفاده کنید.

/انتهای پیام/

خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

منبع: سخت افزار

گیگر:

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 36
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات