از بین رفتن سموم حیوانی بدن با خوردن زنجبیل

0

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، دکتر قدیر محمدی،درباره خواص زنجبیل گفت: زنجبیل یک ادویه شناخته شده در
طول تاریخ و ریشه یک درخت است که طبیعت گرم و خشک دارد؛ معمولاً در طبیعت
گیاهان را به درجه یک تا چهار تقسیم بندی می‌کنند به این شکل که اگر در
درجه چهارم باشد سمی محسوب می‌شود اما درجه پایین‌تر از این میزان می‌تواند
خاصیت درمانی داشته باشد که زنجبیل در درجه سوم قرار دارد.

زنجبیل تقویت کننده قوای جنسی است
وی ادامه داد: زنجبیل در گروه سوم گرمی قرار دارد و این گیاه از نظر شکل
شبیه سیب زمینی است؛ این گیاه خاصیت نسبتاً خوبی برای دستگاه گوارش دارد،
ملین طبع و بازکننده عروق و گرفتگی‌های کبد است، همچنین قوای جنسی را
افزایش می‌دهد و اگر باد غلیظ در دستگاه گوارش وجود داشته باشد آن را از
بین می‌برد.

این متخصص طب سنتی در ادامه افزود: با توجه به خاصیت گرمی و خشکی که زنجبیل
دارد این خشکی باعث خشک شدن رطوبت اضافی بدن از جمله رطوبت روده و معده
می‌شود و می‌تواند برطرف کننده تشنگی به ویژه تشنگی ناشی از تجمع بلغم در
معده باشد.

زنجبیل سموم حیوانی در بدن را از بین می‌برد
وی با اشاره به اینکه زنجبیل برای معده، قلب، کبد و مغز مقوی است و همچنین
سموم حیوانی در بدن را خنثی می‌کند، تصریح کرد: در واقع سموم حیوانی در بدن
به معنای مرغ‌هایی هستند که برای پرورش آنان از آنتی بیوتیک استفاده شده
یا گوشت گاو که با برخی سموم تماس پیدا کرده است و با غذا خوردن وارد بدن
شده است.

محمدی، ادامه داد: زنجبیل اخلاط لزج بدن را دفع می‌کند؛ برای کسانی که
رطوبت دِماغ و مغز دارند به شکلی که خواب آنان زیاد شده، کسالت دارند و پف
سر و صورت آنان زیاد است، همچنین لعاب دهان آنان زیاد شده و آب دهان آنان
به هنگام صحبت کردن پرتاب می‌شود، می‌تواند موثر باشد.

زنجبیل کرم‌های روده‌ای را از بین می‌برد
وی در ادامه افزود: زنجبیل می‌تواند کرم‌های روده‌ای را از بین ببرد، در
برخی موارد برای تکرر ادرار مفید است و در افرادی که سردی کرده‌اند
می‌تواند موثر باشد.

پودر زنجبیل و دارچین فقط تا ۶۰ روز ماندگاری دارند
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه گیاهانی مانند دارچین و زنجبیل معمولاً به
شکل اصلی ماندگاری زیادی دارند اما پودر این گیاهان معمولاً بیش از ۶۰ روز
دوام ندارد، گفت: خواص این گیاهان به شکل پودر از بین خواهد رفت، پس بهتر
است به شکل اصلی مصرف شوند، همچنین زنجبیل مصلح تخم مرغ است و می‌توان به
جای نمک از این گیاه بر روی تخم مرغ پاشید و مصرف کرد.

مصرف مداوم زنجبیل در بارداری می‌تواند بر جنین تاثیر منفی بگذارد
وی در پاسخ به این سوال که آیا مصرف زنجبیل در دوران بارداری می‌تواند
اختلالات جنینی را افزایش دهد، گفت: زنجبیل می‌تواند به وسیله تقویت معده
تهوع در بارداری را کاهش دهد اما به واسطه اینکه زنجبیل از نوع درجه سوم
محسوب می‌شود حکمای قدیم داروهای نوع سوم را برای بارداری و شیردهی تجویز
نمی‌کردند و مصرف این گیاه در بارداری مضر است.

/انتهای پیام/

خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید