افزایش عملکرد بتن به کمک نانوسلولز تولید شده از پسماند کشاورزی

0

محققان دانشگاه شهید بهشتی، تهران و پژوهشکده بیوتکنولوژی با بهره‌گیری از نانوسلولز تولید شده از پسماندهای کشاورزی، عملکرد مکانیکی و فیزیکی بتن را بهبود بخشیدند.

وی ادامه داد: تولید
نانوسلولز از پسماند های کشاورزی با کمک باکتری و استفاده از آن بعنوان
پوشش و تقویت کننده در کامپوزیت ها هدف اصلی این طرح بود. بعلاوه، با توجه
به اینکه بخشی از سیمان با پسماند کشاورزی جایگزین می شود، فراورده‌ی حاصل
زیست سازگار و تجدید پذیر است.
محمدکاظمی
با اشاره به بررسی اثر نانوسلولز باکتریایی در سه سطح شاهد، پودر و ژل
به‌عنوان تقویت‌کننده‌ی کامپوزیت‌های الیاف-سیمان، عنوان کرد: نتایج نشان
داد کامپوزیت‌های پوشش دهی شده با نانوسلولز و ژل نانوسلولز، مقاومت خمشی و
مقاومت چسبندگی داخلی بالاتری دارند.
عضو
هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: نتایج این طرح را می‌توان در
صنعت ساختمان‌سازی و همچنین صنایع بسته‌بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار
داد.

انتهای پیام/

لینک مطلب

پاسخ دهید