اقدامات نظارتی وزارت بهداشت با شروع ماه رمضان

0

مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از شروع اقدامات نظارتی این وزارتخانه بر روی مواد غذایی عرضه شده با شروع ماه رمضان خبر داد.

خسرو صادق نیت مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی ؛ در خصوص اقدامات و نظارت های این وزارتخانه در خصوص وضعیت بهداشت در قنادی های توزیع کننده زولبیا و بامیه گفت: وزارت بهداشت به مناسبت های مختلف وضعیت نظارتی به مسائل بهداشتی را سامان می دهد.

وی افزود: به مناسبت فرا رسیدن ماه رمضان برنامه های ویژه و سازمان یافته ای برای نظارت بر مواد غذایی عرضه شده به مردم داریم.


مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اینکه مقدمات موضوع نظارتی شروع شده ،عنوان کرد: دستورالعمل های لازم برای کنترل وضعیت سلامت مواد غذایی در ماه رمضان به تمام دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است.


وی ادامه داد: با شروع ماه رمضان این دستورالعمل ها اجرایی می شوند.


 انتهای پیام/

لینک مطلب

پاسخ دهید