اگر می‌خواهید سرطان نگیرید کمتر گوشت بخورید

0

تحقیقات حاکی از آن است که محصولات حیوانی به خصوص گوشت یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان است که افراد از آن بی‌خبر هستند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مطالعات نشان داده است که کشورهایی که مردم آن کالری بیشتری از محصولات گوشتی وارد بدن خود می‌کنند آمار بیشتری در ابتلا به انواع سرطان‌ها دارند. یکی از این مطالعات که عوامل محیطی موثر در ابتلا به سرطان را بررسی می‌کند نشان داد که بیشتر افرادی که در سراسر دنیا به سرطان مبتلا هستند 3 فعالیت رایج و در عین حال مضر یعنی سیگار کشیدن، استعمال دخانیات و مصرف گوشت را انجام می‌دهند.

این تحقیق نشان داده است که سه فعالیت بالا از مهم‌ترین عوامل ابتلا به سرطان محسوب می‌شوند و بیشتر افراد با علم به آن که این فعالیت‌ها برای سلامتی آن‌ها بسیار مضر است همچنان آن‌ها را انجام می‌دهند.

مطالعه‌ای که در مجله «مواد مغذی» چاپ شد با بررسی داده‌هایی از بیماران مبتلا به 21 نوع سرطان از سال 2008 در 157 کشور، شایع‌ترین عوامل بیماری سرطان همچون سن، جنسیت، برنامه غذایی و محصولات متداول کشورها را بررسی کرد. نتایج این مطالعه نشان داد که استعمال سیگار و مصرف محصولات حیوانی شایع‌ترین عامل بروز نیمی از سرطان‌های گزارش‌شده است.

علاوه بر این، این مطالعه نشان داد سیگار کشیدن مردان را دو برابر بیشتر از مصرف نحصولات حیوانی در خطر ابتلا به سرطان قرار می‌گیرد. در حالی که مصرف محصولات حیوانی در زنان دو برابر بیشتر از سیگار کشیدن سبب بروز بیماری سرطان در آن‌ها می‌شود. به غیر از سرطان ریه که سیگار کشیدن علت شایع آن است، مصرف محصولات حیوانی 70 درصد از سایر انواع سرطان را شامل می‌شود.

مصرف محصولات حیوانی به خصوص گوشت باعث بزرگ‌تر شدن تومورهای سرطانی می‌شود. مطالعه‌ای دیگر که اخیرا منتشر شد نشان داد که افرادی که گیاه‌خوار هستند کمتر از افراد گوشت‌خوار در خطر ابتلا به انواع سرطان هستند.

انتهای پیام/

لینک مطلب

پاسخ دهید