Thursday 23 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 97955
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 آگوست 2016 - 12:24
0 views بازدید

ایرانیان سالانه 11 هزار میلیارد تومان خرج فست فود می‌کنند

مسئول کمیته اجرایی چهاردهمین کنگره تغذیه ایران گفت: مردم سالیانه 11 هزار میلیارد تومان بابت خرید فست‌فود هزینه می‌کنند و متأسفانه 30 درصد از وعده‌های مردم خارج از خانه خریداری و مصرف می‌شود. به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالقاسم جزایری متخصص تغذیه در نشست خبری دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران که ظهر امروز در دانشگاه علوم […]

مسئول کمیته اجرایی چهاردهمین کنگره تغذیه ایران گفت: مردم سالیانه 11 هزار میلیارد تومان بابت خرید فست‌فود هزینه می‌کنند و متأسفانه 30 درصد از وعده‌های مردم خارج از خانه خریداری و مصرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالقاسم جزایری متخصص تغذیه در نشست خبری دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران که ظهر امروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد با اشاره به ایمنی غذایی در گروه‌های سنی مختلف اظهار داشت: استادان تغذیه و همکاران ما در وزارت بهداشت و صنایع غذایی جنبه چند بعدی ایمنی غذایی را در طی چند سال اخیر بررسی کرده و این نتیجه حاصل شده که امنیت غذایی سوء تغذیه و چاقی ارتباط مستقیمی با یکدیگر داشته و همین مسائل سلامت افراد جامعه را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: 50 درصد از مردم به چاقی و اضافه وزن بوده و این مسئله خود هم بیماری‌زا و هم عامل خطری برای بروز بیماری‌های مختلفی در بدن افراد است.

جزایری با بیان اینکه دسترسی به غذای کافی و جامع تعریفی کلی از امنیت غذایی است، گفت: در برنامه 5 ساله توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و همچنین دیگر اسناد بالا‌دستی تأکید خاصی بر امنیت غذایی شده و طبق آمارهایی به دست آمده متأسفانه در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی نا امنی غذایی بیشتر بوده و وزارت بهداشت و وزارت جهادکشاورزی برنامه‌های ویژه‌ای برای بالا بردن سطح امنیت غذایی این استان‌ها دارند.

وی ادامه داد: سند ملی تغذیه با صدور بخش اجرایی سازمان استاندارد، وزارت بهداشت و جهادکشاورزی تبیین شده و در آن امنیت غذایی مردم ایران طبق این سند نگاشته شده است.

این متخصص تغذیه یادآور شد: متأسفانه کمبود ویتامین D، کلسیم و آهن در کشور وجود دارد.

 30 درصد مردم ایران از بیمار کم‌خونی رنج می‌برند

در ادامه مراسم کوروش جعفریان‌ مسئول کمیته اجرایی این کنگره ها گفت: وزارت بهداشت می‌تواند 20 درصد تغذیه مردم را بهبود بخشد و 80 درصد بقیه را باید سازمان‌های ذیربط با همکاری این وزارتخانه به عهده بگیرند.

وی ابراز داشت: متأسفانه 30 درصد مردم کشورمان دچار کم خونی و بین 70 تا 80 درصد مردم از کمبود ویتامین D رنج می برند.

 30 درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند

مسئول کمیته اجرایی این کنگره با بیان اینکه مکمل‌ها امنیت غذایی ندارند، افزود: سازمان غذا و دارو در وارد کردن مکمل های غذایی تنها توانایی بررسی مواردی از قبیل اینکه آیا کشور تولید کننده این مواد را در اختیار مردم خود قرار می‌دهد و این سازمان مجوز واردات چنین مکمل‌هایی را نمی دهد. 

جعفریان‌ اذعان داشت: مواد تراریخته‌ عوارضش‌ پس از سالیان طولانی در بدن افراد ورود پیدا می‌کند و به همین دلیل سیاست بعضی کشور ها این است که اول می‌گذارند سایر کشورها چنین موادی را امتحان کرده و سپس اجازه ورود مواد تراریخته‌ به مردم کشورشان می‌دهند.

وی گفت: مواد صنعتی غذایی تأثیر بسیاری به دلیل استفاده از رنگ‌های مختلف صنعتی بر آلرژی می‌گذارد و تغذیه همانند گرده‌های گیاهان می‌توانند سبب بروز حساسیت‌های مختلف در بدن شوند.

جعفریان اظهار کرد: مردم کشورمان سالیانه 11 هزار میلیارد تومان بابت خرید فست‌فود هزینه می‌کنند و متأسفانه 30 درصد از وعده‌های مردم خارج از خانه خریداری و مصرف می‌شود.

وی تصریح کرد: با ایجاد هلدینگ‌و برند‌هایی ویژه رستوران‌ها و مواد غذایی کمک بزرگی به وزارت بهداشت و دیگر سازمان‌های ذیربط در جهت افزایش امنیت غذایی و برنامه‌ریزی‌های بهتر در این زمینه می‌شود.

گیتی ستوده استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: این کنگره در طول 4 روز با اجرای 109 سخنرانی جامع و علمی، 9 کارگاه آموزشی و با حضور 24 مهمان خارجی از کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس، فنلاند، سوییس، هند و ژاپن اجرا می شود. 

وی درباره سمپوزیوم های مطرح شده در این کنگره گفت:  مباحث چاقی، غنی کردن آرد با آهن و اسیدفولیک، نمک یددار، برنامه های تغذیه و باروری، نقش ویتامین D در سلامت و باروری، تداخل ژن و تغذیه، بیماری های غیرواگیر و تغذیه، تغذیه و التهاب سیستم ایمنی مطالبی ارائه می شود. 

دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه افزود : درباره موضوعات مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان، نقش صنایع غذایی در تغذیه جامعه، عوامل اجتماعی و فرهنگی موثر در غذا مباحثی مطرح می شود. 

وی با اشاره به نقش خدمات تغذیه ای در سیستم بهداشتی کشور بیان کرد : اهداف این کنگره بررسی مشکلات تغذیه ای کشور و ارائه راهکارهای مناسب برای سیاستگذاری علم تغذیه در سطح کشور است.

انتهای پیام /

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 82
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات