با این نکات مهم یک کباب خوش طعم درست کنید!!

0

گیگر :

به گزارش ایران ناز اگر می خواهید یکی کباب کوبیده خوش طعم و خوشمزه درست کنید فقط کافی است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید.درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.

 

با این نکات مهم یک کباب خوش طعم درست کنید!!

 

برای یک کباب کوبیده خوش طعم دوسوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید. به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودأ سه‌تا پیاز متوسط میشه رو ریز رنده کنید و آبشو بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب میشه. حسابی ورز بدید

 

و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن بگذارید تو یخچال. حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ بشه. اگر سیخهایتان نو هستند یکبار خالی بگذارید روی آتش. برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشه اینکار کمک میکنه

 

با این نکات مهم یک کباب خوش طعم درست کنید!!

 

که کباب به سیخ بچسبه.به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشتو بگیره و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداری کنید.جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب میشه ،

 

تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب میشه. به اندازه‌ی یک پرتغال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ رو خوب بچسبانید.

منبع :

پاسخ دهید