Tuesday 28 February 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 83215
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 جولای 2016 - 9:43
0 views بازدید

تصاویر عقابی که قصد شکار یک پسربچه 7 ساله را داشت

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از اکوفارس، عقاب دم گوه‌ای می خواسته پسربچه ای را مانند یک شکار کوچک از زمین بلند کند که باعث وحشت مردم در پارک بیابانی آلیس اسپرینگ در مرکز استرالیا شد.   در این حمله صورت و سر این پسر بچه بزخمی شد و ماموران پارک او را به بیمارستان منتقل کردند. این پسر بچه یک […]

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از اکوفارس، عقاب دم گوه‌ای می خواسته پسربچه ای را مانند یک شکار
کوچک از زمین بلند کند که باعث وحشت مردم در پارک بیابانی آلیس اسپرینگ در
مرکز استرالیا شد.

 

در
این حمله صورت و سر این پسر بچه بزخمی شد و ماموران پارک او را به
بیمارستان منتقل کردند. این پسر بچه یک ژاکت کلاه دار سبز رنگ به تن داشته و
برخی می‌گویند شاید به خاطر به سر داشتن کلاه و ژاکت عقاب او را با یک
شکار اشتباه گرفته است. این حمله در جریان یک نمایش پرندگان در این پارک
حیات وحش صورت گرفته و مسئولان پارک بلافاصله این برنامه را لغو کردند.

 

 

عقاب
دم‌گوه‌ای (نام علمی: Aquila audax) بزرگترین پرندهٔ شکاری استرالیاست که
در جنوب گینه نو هم دیده می‌شود. این عقاب بال‌های بلند و پهن، پاهایی بلند
و پوشیده از پر و دمی به شکل گوه یا لوزی دارد که تشخیص آن را حتی برای
افراد غیرکارشناس بسیار ساده می‌سازد.

 

عقاب
دم‌گوه‌ای مثل دیگر خویشاوندان نزدیک خود (عقاب طلایی، عقاب استپی، عقاب
خاکی و عقاب پرپا که همگی در سردهٔ Aquila قرار دارند) پرهایی به رنگ
قهوه‌ای تیره دارد. فاصلهٔ دو سر بال آن تا ۲.۲۷ متر و ارتفاع آن به ۱.۰۶
متر می‌رسد و به این ترتیب یکی از بزرگترین انواع عقاب است. مثل بیشتر
پرندگان شکاری جنس ماده از نر بزرگتر است. نرها دو تا چهار کیلوگرم و
ماده‌ها ۳ تا ۵.۷۷ کیلوگرم وزن دارند.

 

این
پرنده تقریباً در تمام انواع زیستگاه‌ها دیده شده اما دشت‌های باز و
کم‌درخت را ترجیح می‌دهد. جمعیت این حیوان در خاک اصلی استرالیا پایدار است
اما در جزیره تاسمانی کمتر از ۲۰۰ بهله از آن باقی‌مانده و در خطر انقراض
قرار گرفته‌است. این عقاب با توجه زیستگاه خود از حیوانات مختلفی تغذیه
می‌کند و حتی توانایی شکار حیواناتی چون کانگورو قرمز یا گوسفند و بز را هم
دارد.

 /انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 48
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات