ته‌دیگ‌هایی که سرطان‌زا هستند

0

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، هدایت حسینی به مردم توصیه کرد: هرگز از
خوردن تکه‌های سوخته غذا لذت نبرید زیرا معمولاً غذاهای سوخته به دلیل
موادی که در آنها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات
زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود.

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی
کشور، گفت: وقتی به مواد غذایی که دارای ترکیبات قندی و پروتئینی هستند،
دمای بسیار بالا داده می‌شود، منجر به تغییرات مخاطره آمیزی در این مواد
می‌شود؛ در واقع ترکیبات پروتئینی و قندی در اثر واکنش‌هایی مانند واکنش
های میلارد یا پیرولیز در دمای بالا مانند سرخ کردن‌های بسیار شدید، عوامل
خطرناکی مانند آکریل آمیدها ایجاد می‌کنند که می‌‎تواند سرطان‌زا باشد.

وی به ته‌دیگ غذا که ما ایرانی‌ها به آن
بسیار علاقه‌مند هستیم اشاره کرد و گفت: دیده می‌شود هر چه ته‌دیگ غذا سرخ
شده تر باشد برایمان لذیذتر است درحالی‌که ته‌دیگ می‌تواند سرطان‌زا باشد؛
البته نباید فراموش کرد که نان برشته با سوخته متفاوت است و باید تکه‌های
سوخته را جدا کرد.

حسینی، ادامه داد: به‌ طور کلی توصیه
می‌شود تا جایی که امکان دارد از روش‌های پخت کُند و آرام مانند آب پز کردن
و یا بُخارپز کردن استفاده کرد تا ترکیبات سمی در حین پخت و فرآوری در آن
آزاد نشود.

/انتهای پیام/

خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید