Friday 24 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 15492
تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 نوامبر 2015 - 11:40
4 views بازدید

توجه به سلامت غذا از ارکان اساسی سلامت جوامع است

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: استفاده از آب سالم، کود با کیفیت و استفاده از سموم مناسب دفع آفات محصولات کشاورزی در تولید محصولات کشاورزی سالم موثر است. به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر مجید حاجی فرجی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور  در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری […]

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: استفاده از آب سالم، کود با کیفیت و استفاده از سموم مناسب دفع آفات محصولات کشاورزی در تولید محصولات کشاورزی سالم موثر است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر مجید حاجی فرجی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور  در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها و در گفت و گو با خبرنگار وب دا؛ با اشاره به فعالیت های علمی و تحقیقاتی انستیو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور طی نیم قرن، گفت: طی چند سال اخیر این انستیتو وضعیت تغذیه ای و امنیت غذایی مردم را با هدف استخراج چالش ها و بیان راهکارها به فراخور زمان و مکان مورد بررسی قرار داده است.

وی یکی از ارکان اصلی سلامت جوامع را توجه به سلامت و امنیت غذا و تغذیه بیان کرد و افزود: یکی از اقدامات ارزنده انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی پایش غذا و تغذیه کشور می باشد که در این راستا وضعیت امنیت غذا و تغذیه ای مردم در همه استان ها پایش می شود.

دکتر حاجی فرجی افزود: در آماری که توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای هر 10 سال یکبار گرفته می شود، پایش غذایی همه استان ها مورد بررسی قرار گرفته که البته این امر کاری هزینه بر و سنگین است اما مبنای خوبی برای سیاستگذاری در حوزه غذا و تغذیه است.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان این که پایش غذا و تغذیه در کشور توسط این انستیتو به صورت علمی انجام می شود، گفت: از آنجا که فعالیت و اقدامات ارگان های نظارتی مثل سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی بر روی غذا به صورت اجرایی است به همین علت این انستیتو با رویکرد علمی و تحقیقاتی مسائل لازم در بحث نظارت اجرایی را بررسی کرده تا نتایج حاصل از این تحقیقات در برنامه ریزی های نظارت و پایش اجرایی گنجانده شود.

دکتر حاجی فرجی افزود: در این راستا برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه دیده شد که در این راستا کمیته ای متشکل از نمایندگان سازمان های ذیربط  تشکیل و و در کنار آن شبکه تحقیقات تغذیه ای راه اندازی شد.

وی با بیان این که در این کمیته حدود 14 سازمان و ارگان تحقیقاتی مرتبط با صنعت غذا و تغذیه کشور حضور دارند، افزود: این کمیته موجب عدم تکرار تحقیقات همشکل، صرفه جویی در هزینه و اطلاع رسانی دقیق و مدیریت بهتر می شود.

دکتر حاجی فرجی ابراز امیدواری کرد که این کمیته بتواند کمک موثری به سازمان های نظارتی در حوزه غذا و تغذیه و  سیاستگذاران این حوزه داشته باشد.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه، با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت مبنی بر ایمنی غذا از مزرعه تا سفره، گفت: لازم است کشاورزان مورد حمایت های اجتماعی و اقتصادی  قرار گیرند تا بتوانند در تولید محصولات کشاورزی سالم موفق باشند، چرا که استفاده از آب سالم، کود با کیفیت و استفاده از سموم مناسب دفع آفات محصولات کشاورزی در تولید محصولات کشاورزی سالم تاثیر دارد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 83
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات