Wednesday 18 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 91752
تاریخ انتشار : جمعه 5 آگوست 2016 - 9:00
0 views بازدید

خانم های باردار این “ادویه” را نخورید!

رییس انجمن علمی گیاهان دارویی بیان داشت: خانم های باردار برای جلوگیری از تداخل دارویی از ادویه هل برای خوش طعم کردن غذاهایشان استفاده نکنند. رییس انجمن علمی گیاهان دارویی با بیان اینکه عرق هِل به دلیل دارا بودن ترکیبات سنگین از خواص کمتری نسبت به خود گیاه هِل سبز برخوردار است، بیان داشت: باتوجه به ماندگاری کوتاه مدت هِل سبز باید از نگه داری […]

رییس انجمن علمی گیاهان دارویی بیان داشت: خانم های باردار برای جلوگیری از تداخل دارویی از ادویه هل برای خوش طعم کردن غذاهایشان استفاده نکنند.

رییس انجمن علمی گیاهان دارویی با بیان اینکه عرق هِل به دلیل دارا بودن ترکیبات سنگین از خواص کمتری نسبت به خود گیاه هِل سبز برخوردار است، بیان داشت: باتوجه به ماندگاری کوتاه مدت هِل سبز باید از نگه داری طولانی مدت آن و استفاده از گیاه مانده خودداری کرد. 

وی هِل را گیاهی با طبع گرم معرفی و اظهار کرد: باتوجه به خواص مفید هِل از قبیل ضدعفونی کنندگی، ضد باکتری، ضد قارچ، طعم دهنده و آرامبخش بودن، استفاده از آن به همه به ویژه به افراد دارای طبع سرد پیشنهاد می شود. 

رضایی استفاده زیاد از هِل در افرادی با طبع گرم را منجر به بروز تپش قلب و احساس گُر گرفتگی دانست و افزود: عدم زیاده روی در استفاده از گیاهان، درباره هِل نیز صدق کرده و همچنین لازم به ذکر است که خانم های باردار برای جلوگیری از تداخل دارویی از مصرف آن پرهیز کنند. 

وی با تاکید بر استفاده از گیاه هِل تازه، یادآور شد: استفاده از هِل و مصرف آن به همراه چای، حلوا و ادویه جات به خصوص در فصل زمستان توصیه می شود.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 38
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات