خورش کدو و گردو

0

گیگر:

کدو-وگردو.jpg

 

خورش کدو و گردو یا خورش کدو و گردو دامغانی یکی از غذاهای محلی شهر دامغان در استان سمنان است.

مواد لازم:

گردو ۳۰۰ گرم

گوشت مغز ران گوسفند ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد (یا ۲ قاشق پیاز داغ)

زردچوبه درصورت تمایل ۱ قاشق چایخوری

کدو حلوایی ۵۰۰ گرم پوست کنده

روغن کنولا ۵ قاشق غذاخوری

رب انار ۱ لیوان

شکر ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مغز گردو را تمیز کرده و خیلی ریز چرخ کنید. گوشت را همراه باپیاز داغ کمی تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهید. مقداری زردچوبه و آب اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد. برای بهتر روغن افتادن گردو هر نیم ساعت ۱ قاشق غذاخوری آب سرد به خورش اضافه کنید. کدوها را به قطعات ۵ در ۵ سانتی‌متر برش دهید یا قالب بزنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید. وقتی که گوشت پخته شد رب انار را در کمی آب حل کنید و همراه با شکر، نمک، فلفل و زعفران در خورش بریزید تا مزه‌ها کاملا با هم ترکیب شوند. در این مرحله کدوهای سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد. بنا به ذائقهٔ خود نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. خورش را همراه پلو سرو کنید. این غذا مخصوص شهر دامغان است.

منبع: www.linktrip.net

خورش کدو و گردو

خورش کدو و گردو

نوشته خورش کدو و گردو اولین بار در های برگ | مجله اینترنتی برتر پدیدار شد.

لینک مطلب

پاسخ دهید