Friday 20 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 61796
تاریخ انتشار : شنبه 14 می 2016 - 10:41
0 views بازدید

خورش کدو و گردو

گیگر:   خورش کدو و گردو یا خورش کدو و گردو دامغانی یکی از غذاهای محلی شهر دامغان در استان سمنان است. مواد لازم: گردو ۳۰۰ گرم گوشت مغز ران گوسفند ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد (یا ۲ قاشق پیاز داغ) زردچوبه درصورت تمایل ۱ قاشق چایخوری کدو حلوایی ۵۰۰ گرم پوست کنده روغن کنولا ۵ قاشق غذاخوری رب انار ۱ لیوان شکر ۱ قاشق […]

گیگر:

کدو-وگردو.jpg

 

خورش کدو و گردو یا خورش کدو و گردو دامغانی یکی از غذاهای محلی شهر دامغان در استان سمنان است.

مواد لازم:

گردو ۳۰۰ گرم

گوشت مغز ران گوسفند ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد (یا ۲ قاشق پیاز داغ)

زردچوبه درصورت تمایل ۱ قاشق چایخوری

کدو حلوایی ۵۰۰ گرم پوست کنده

روغن کنولا ۵ قاشق غذاخوری

رب انار ۱ لیوان

شکر ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مغز گردو را تمیز کرده و خیلی ریز چرخ کنید. گوشت را همراه باپیاز داغ کمی تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهید. مقداری زردچوبه و آب اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد. برای بهتر روغن افتادن گردو هر نیم ساعت ۱ قاشق غذاخوری آب سرد به خورش اضافه کنید. کدوها را به قطعات ۵ در ۵ سانتی‌متر برش دهید یا قالب بزنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید. وقتی که گوشت پخته شد رب انار را در کمی آب حل کنید و همراه با شکر، نمک، فلفل و زعفران در خورش بریزید تا مزه‌ها کاملا با هم ترکیب شوند. در این مرحله کدوهای سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد. بنا به ذائقهٔ خود نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. خورش را همراه پلو سرو کنید. این غذا مخصوص شهر دامغان است.

منبع: www.linktrip.net

خورش کدو و گردو

خورش کدو و گردو

نوشته خورش کدو و گردو اولین بار در های برگ | مجله اینترنتی برتر پدیدار شد.

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 38
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات