
ورزش > لیگ برتر – در یکی از آخرین تمرینهای استقلال و پرسپولیس پیش از دربی 81 مدیران این 2 تیم در تمریناتشان حضور یافتند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در تمرین امروز استقلال که از ساعت 15:30 و پشت درهای بسته در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد، بهرام افشارزاده هم حاضر شد و با بازیکنان این تیم صحبت کرد.
مدیرعامل فعلی باشگاه استقلال در صحبتهای خود به بازیکنان قول داد که به زودی مشکلات آنها مرتفع خواهد شد. افشارزاده از بازیکنانش خواست تا با تمام قوا به دیدار پرسپولیس بروند و با پیروزی در این مسابقه دل هواداران استقلال را شاد کنند.
در اردوی تیم رقیب هم که تمرینشان از ساعت 16:05 در ورزشگاه درفشیفر آغاز شد، محمدرضا طاهری؛ سرپرست باشگاه پرسپولیس در جمع بازیکنان حاضر شد و با آنها کمی صحیت کرد.
طاهری هم از بازیکنانش خواست تا با تمام قوا به دیدار رقیب سنتی بروند و با پیروزی در این مسابقه، دل هواداران را شاد کنند. همچنین در انتهای صحبتهای خود از بازیکنان خواست تا با صلواتی برای شادی روح هادی نوروزی، فضای تمرین را معنوی تر کنند.
258 43
[ad_2]
لینک مطلب