Sunday 26 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 16103
تاریخ انتشار : جمعه 13 نوامبر 2015 - 23:37
4 views بازدید

دستور تهیه فلافل با سس ماست ویژه

فلافل یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانی‌هاست و تهیه آن کار مشکلی نیست ؛ قبلا آموزش تهیه فلافل را برای شما آماده کرده بودیم و می‌توانید از همان آموزش قبلی استفاده کنید اما اگر می‌خواهید فلافلی با طعم ویژه درست کنید پیشنهاد میکنیم این دستور آشپزی را دنبال کنید. مواد لازم : 450 گرم نخود خشک و پودر شده سه چهارم فنجان خرده نان یک […]


طرز تهیه فلافل با سس ماست

فلافل یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانی‌هاست و تهیه آن کار مشکلی نیست ؛ قبلا آموزش تهیه فلافل را برای شما آماده کرده بودیم و می‌توانید از همان آموزش قبلی استفاده کنید اما اگر می‌خواهید فلافلی با طعم ویژه درست کنید پیشنهاد میکنیم این دستور آشپزی را دنبال کنید.

مواد لازم :

  • 450 گرم نخود خشک و پودر شده
  • سه چهارم فنجان خرده نان
  • یک عدد سیب زمینی قرمز پوست و خرد شده
  • یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • دو حبه سیر ، خرد شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
  • یک قاشق چای خوری آب لیمو
  • یک قاشق چای خوری زیره سبز
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک چهارم فنجان خرده نان
  • یک چهارم فنجان روغن کانولا برای سرخ کردن
  • یک فنجان ماست ساده
  • یک سوم فنجان شوید تازه ریز خرد شده
  • نصف لیمو
  • یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز

طرز تهیه :

نخود ، ¾ فنجان خرده نان ، سیب زمینی قرمز ، پیاز قرمز ، سیر ، تخم مرغ ، یک قاشق غذا خوری روغن زیتون ، گشنیز ، آب لیمو ، یک قاشق چای خوری زیره سبز ، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و به هم می‌زنیم. به هم زدن را تا زمانی که فکر میکنید مواد کاملا یکدست شده است ادامه دهید.

سپس مواد را به گلوله‌های دو اینچی تبدیل کرده و روغن کانولا را درون یک دیگچه ریخته فلافل‌ها را درون روغن به مدت 4 دقیقه سرخ می‌کنیم.

ماست ، سس گوجه فرنگی ، آب لیمو ، سیر و نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کرده و به عنوان سس استفاده می‌کنیم.

Laghari



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 86
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات