دستور پخت کیک شکلاتی

0

[ad_1]

طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک شکلاتی را همه دوست دارند! اینطور نیست ؟ قبلا در مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه کیک شکلاتی را برای‌تان آموزش داده بودیم اما امروز یک دستور متفاوت برای تهیه کیک شکلاتی آماده کرده‌ایم که مطمئناً از آن خوش‌تان خواهد آمد.

مواد لازم :

  • یک فنجان آرد همه منظوره
  • یک چهارم فنجان شکر سفید
  • نصف فنجان کره ، نرم شده
  • یک چهارم فنجان آرد
  • یک چهارم فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 400 گرم شیر غلیظ شده
  • 210 گرم شیر شکلات قطعه قطعه شده
  • سه چهارم فنجان گردو خرد شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی‌گراد ) قرار می‌دهیم.

حال در یک کاسه متوسط ، یک فنجان آرد همه منظوره ، شکر و کره را درونش ریخته و هم می‌زنیم و در ته ظرف فر پهن می‌کنیم و به مدت 15 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا کمی طلایی رنگ شود .

در یک کاسه دیگر یک چهارم فنجان آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و چاله‌ای درست کرده و تخم مرغ ، شیر و وانیل را درونش می‌ریزیم و به طور کامل هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شود. حال خمیر بدست آمده را روی لایه نازک بدست آمده در مرحله قبل صاف میکنیم.

پس از آن شکلات خرد شده و گردو را هم زده و بر روی دو لایه قبلی می‌ریزیم سپس به درون ظرف فر انتقال می‌دهیم و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.

Laghari

[ad_2]

منبع

پاسخ دهید