Tuesday 28 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 90056
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 جولای 2016 - 20:54
0 views بازدید

راز تهیه کردن شکلات فندقی

گیگر : شکلات فندقی یکی از خوشمزه ترین نوع شکلات می باشد.با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.     مواد لازم :   فندق                               […]

گیگر :

شکلات فندقی یکی از خوشمزه ترین نوع شکلات می باشد.با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.

 

 

مواد لازم :

 

فندق                                                                                  ۳/۴ فنجان ( ۱۱۳ گرم )
 آلبالو خشک، بدون هسته                                                      ۱/۳ فنجان
 زنجبیل پودر شده                                                                  ۲ قاشق سوپ خوری
 شکلات تلخ ( درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه‌ای است )     ۱۷۰ گرم

 

راز تهیه کردن شکلات فندقی

 

طرز تهیه :

 

فر را بر روی ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.فندق‌ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق‌ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (می‌توانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).

 

حالا فندق‌ها را بر روی یک حوله بریزید.پوست فندق‌ها را بگیرید و مغز فندق‌ها را در سایز درشت خرد کنید.حالافندق‌ها، آلبالو خشک‌ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.شکلات‌ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود.

 

حالا شکلات‌های ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله‌ای بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات