راز تهیه کردن ماهی شكم پر

0

گیگر :

به گزارش ایران ناز مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم. در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم

 

مواد لازم :

 

ماهی 1 عدد
گشنیز خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو  50 تا 100 گرم
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

– ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه،

 

-ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

 

راز تهیه کردن ماهی شكم پر

 

– مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

 

نکته :

 

– به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
– به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

منبع :

پاسخ دهید