زیتون را فقط همراه غذا بخورید

0

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از آریا، ناصر رضایی‌پور درباره زیتون اظهار داشت: ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات
فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاه‌شدن آن، کم می‌شود
و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد.

به‌گفته وی این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب می‌شود، در روغن
زیتون فرابکر (تصفیه‌نشده و بودار) وجود دارد و با تصفیه‌شدن، حذف می‌شود.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات
فنلی آن، به‌خوبی جذب شوند و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون آثار
ضددیابتی، ضدسرطانی، ضدمیکروبی، کاهش فشار خون، محافظت از قلب و عروق و
فعالیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

رضایی‌پور افزود: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد؛ زیتون و سبزی‌خوردن،
تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.

وی توصیه کرد: از خوردن سالاد، ماست، ترشی‌های زیاد و نوشیدنی‌های مختلف در
کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی
خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژه‌ای داشته باشیم.

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید