رئیس مرکز تحقیقات روانپزشکی گفت: سلامت روان در همهی سنین در کشور مغفول مانده است چرا که بودجهی بهداشت روان در مقایسه با بودجه عمومی بسیار ناچیز است.

وی افزود: همهی افراد در دنیا حداقل 0.5 درصد از اختلالات روانی را دارا هستند. افسردگی، دیدن یک فیلم و … از جمله تجربیاتی است که میتواند عکسالعملهای منفی را در پی داشته باشد که البته این اختلالات با چند جلسه درمان برطرف میشود.
محمدی عنوان کرد: سلامت روان در همهی سنین و در کل دنیا مغفول مانده است اما در کشور ما شرایط نا به سامانتر است چرا که بودجهی بهداشت روان در مقایسه با بودجه عمومی بسیار ناچیز است.
وی با اشاره به اینکه زمانی روانپزشک بودن انگ محسوب میشد، اظهار کرد: شرایط فرهنگی سلامت روان در وضعیت فعلی بهتر است زیرا اکنون افراد برای درمان یا به پزشک مراجعه میکنند و یا با جستجو در سایتهای مختلف به برطرف کردن مشکل خود میپردازند توجه به سلامت روان به سهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه بستگی دارد خوشبختانه در شرایط فعلی حالت انکار بیماریهای روانی کمتر شده است.
ایازی دبیر اجرایی کنگره علمی سلامت روان و رسانه و دبیر توسعه یونسکو در آموزش سلامت گفت: ارائه تصویر غلط از مشکلات روانی از جمله مهمترین معضلاتی است که در رسانهها با آن مواجه هستیم انتظار میرود ارتباط رسانهها با متخصصین قطع نشود زیرا ارائه آگاهی غلط بسیار بدتر از ناآگاهی است.
وی در خصوص این کنگره خاطر نشان کرد: محور اصلی همایش امسال در خصوص سلامت روان و اختلالات کودکان و نوجوانان با تکیه بر نقش فضای مجازی است.
گفتنی است؛ شانزدهمین همایش علمی سلامت روان و رسانه در تاریخ 27 و 28 بهمن ماه در بیمارستان روزبه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام