سواستفاده از بازار داغ خرما در ماه رمضان/ خرما مرغوب را از تقلبی تشخیص دهید

0

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: وجود نماد سازمان غذا و دارو روی بسته بندی خرماهای موجود در بازار ،ضامن سالم بودن آن است.

وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد: خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله

بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته

و بعد مصرف کنید.

رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.

وی یادآور شد: خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا

و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.

انتهای پیام/

لینک مطلب

پاسخ دهید