سوپ خون اردک غذای محبوب مردم ویتنام +عکس

0

خبرگزاری میزان – ممکن است باور نکنید اما سوپ خون اردک و سبزیجات در ویتنام غذای بسیار محبوبی است و این مسئله حقیقت دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از شهر خبر، این سوپ از خون خام اردک همراه با سبزیجات و
مغز فندق تهیه شده و به صورت سرد سرو می‌شود. در تهیه این سوپ، خون تازه
اردک داخل شیشه‌ای ریخته می‌شود و با افزودن سس ماهی از لخته شدن آن
جلوگیری می‌کنند و درنهایت به آن سبزیجات و مغز فندق افزوده می‌شود.

این سوپ را در فریزر نگهداری می‌کنند تا از
بسته شدن خون جلوگیری شود، سپس هنگام سرو کردن، آن‌ را از فریزر خارج
می‌کنند و دوباره به شکل مایع در‌می‌آید.

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای
تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر
می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید