سَرَک کشیدن به آشپزخانه هلندی‌ها!

0

گیگر:

862637_117.jpg
وب‌سایت توریسم آنلاین: در یک آشپزخانه هلندی بی شک مانند دیگر کشورها،تاثیراتی از کشورهای دور و نزدیک دیده می شود.

شیوه آشپزی در هلند روشی مستقیم و ساده است:سبزیجات فراوان و گوشت کم و حضور پر رنگ لبنیات.

در ادامه سری به آشپزخانه یک هلندی می زنیم:

“بیتربالن” توپ های گوشتی هلندی هستند که همراه با سس خردل خورده می شوند و تقریبا در تمام منوهای آمستردام دیده می شوند.


“وافل استروپ” از دولایه نازک خمیر که وسط آن با شربت کارامل پرشده ،تهیه می شود.


هلندی ها در ماههای می تا جولای ،شاه ماهی را به صورت خام و با پیاز خرد شده و خیارشور می خورند.


گوشه به گوشه شهرهای هلند پنیرفرشی است و هزاران اتاق تست پنیر به همراه موزه ای با این عنوان گردشگران زیادی را به سوی این سرزمین می کشاند.


“استامپ پات”غذای سنتی هلندی هاست که ترکیبی از سیب زمینی پخته شده با انواع سبزیجات و یا میوه های مختلف است.این غذا اغلب به همراه سوسیس ،سِرو می شود.


کیک های هلندی “تامپوس” کیک های مستطیلی شکلی هستند که با روکشی صورتی رنگ در حالی که میانه آن را با خامه زده شده پر می کنند.



“کیبلینگ” میان وعده هلندی است که در حقیقت تکه های سرخ شده ماهی به همراه سس مایونز پُر از سیر یا سس تاتار سِرو می شود.


“اروتن سوپ” سوپ سبزیجاتی است که در اغلب کشورها تهیه می شود و البته پرطرفدار است.

سَرَک کشیدن به آشپزخانه هلندی‌ها!

نوشته سَرَک کشیدن به آشپزخانه هلندی‌ها! اولین بار در های برگ | مجله اینترنتی برتر پدیدار شد.

لینک مطلب

پاسخ دهید