Tuesday 28 February 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 64057
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 می 2016 - 19:28
0 views بازدید

شناسایی مواد خوراکی کنترل کننده واکنش های التهابی بدن

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، التهاب واکنش طبیعی بدن به جراحت یا عفونت است. متاسفانه شمار زیادی از واکنش های التهابی موسوم به التهاب مزمن، می توانند به سلامت ما صدمه وارد کرده و با حمله به سلول های سفید خون که بزرگ ترین عامل دفاعی بدن هستند شرایط خطرناکی نظیر دیابت، بیماری قلبی و انواع گوناگون سرطان را ایجاد کنند. محققان انگلیسی […]

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، التهاب واکنش طبیعی بدن به جراحت یا عفونت است. متاسفانه شمار زیادی از واکنش های التهابی موسوم به التهاب مزمن، می توانند به سلامت ما صدمه وارد کرده و با حمله به سلول های سفید خون که بزرگ ترین عامل دفاعی بدن هستند شرایط خطرناکی نظیر دیابت، بیماری قلبی و انواع گوناگون سرطان را ایجاد کنند.

محققان انگلیسی در مطالعه اخیر خود به بررسی ارتباط بین واکنش های التهابی انسان و مصرف پلی فنول ها پرداختند. پلی فنول ماده مغذی گیاهی است که از بدن در مقابل پاتوژن های آسیب زا دفاع می کند.

تیم تحقیق به شدت بر قدرت های گوناگون پلی فنول ها تمرکز کرده تا مشاهده کنند که چگونه با رهاسازی سیتوکین ها که نشانه التهاب هستند ارتباط دارند.

سلول های سفید خون موسوم به T-cell در حین بررسی ناهنجاری های سلولی به سیتوکین ها سیگنال می فرستند. همین مسئله موجب آغاز ارتباط سلول به سلول در طول واکنش های ایمنی می شود و سلول ها را به سوی ایجاد التهاب، عفونت یا زخم تحریک می کند. آنها دریافتند ازادسازی سیتوکین ها به شدت وابسته به مصرف میوه و سبزیجات است.

سیان ریچاردسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیوورپول، در این باره می گوید: «نتایج مطالعه ما نشان می دهد پلی فنول های موجود در پیاز، زردچوبه، انگور قرمز، چای سبز و آسای بری (açai berry) می توانند به کاهش آزادشدن عوامل التهابی در افراد دارای ریسک ابتلا به التهاب مزمن کمک کنند».

علاوه بر میوه ها و سبزیجات، پلی فنول ها به وفور در شکلات تلخ هم یافت می شوند. به گفته محققان افرادی که قبل از پیاده روی شکلات تلخ با ۸۵ درصد کاکائو می خورند میزان اکسایش در خونشان کاهش می یابد که می تواند منجر به تولید اکسیدنیتریک بیشتر در بدن شود؛ گازی که موجب گشادشدن عروق خونی و بهبود جریان خون می شود.

به گفته محققان، ادویه های نظیر گل میخک، نعناع خشک شده، پونه کوهی و دانه کرفس هم سرشار از مقادیر بالای پلی فنول هستند.

مصرف مواد خوراکی حاوی پلی فنول برای سالمندان که در معرض ابتلا به التهاب های مزمن نظیر آرتروز روماتوئید و ام اس هستند بسیار توصیه می شود.

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 47
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات