شیرینی پادرازی ناتلی مناسب برای مهمانان نوروزی

0


عید نوروز در راه است. شور و شوقی وصف نشدنی برای بسیاری از ما. نو شدن سال و آمدن بهار و آب شدن یخ زمستان و شکوفه دادن درختان. ما هم هر سال این زمان را به فال نیک می‌گیریم. پای سفره هفت‌سین می‌نشینیم و دعاهای خوب زمزمه می‌کنیم و سعی می‌کنیم آغازی تازه داشته باشیم. با امید و آرزوهای خوب. توی ذهن و دلمان برای یک سال آینده هزار و یک نقشه می‌کشیم و با نیت خیر و توکل به خدا امیدواریم همه چیز به خوبی پیش برود.

شیرینی پادرازی

عید نوروز فرصت مناسبی است برای دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه. برای شب‌نشینی‌های طولانی‌مدت و سفرهای دسته‌جمعی. معمولا شیرینی نیز پای ثابت این روزها و این دورهمی‌ها و این سفرها است. شیرینی‌هایی که گاه به فراخور زمان، شکل و شمایلی متفاوت به خود می‌گیرند. نه تفاوت از لحاظ ناشناخته بودن. که بیشتر از لحاظ انتخاب‌های متفاوت. در طول سال غالبا افراد هنگام ورود به قنادی، مجذوب ویترین‌هایی می‌شوند که پر هستند از انواع شیرینی‌های تر، دسرهای متنوع و کیک‌های متعدد. اما عید نوروز که از راه می‌رسد، شیرینی‌های خود را نیز به همراه می‌آورد. شیرینی‌های که اصولا کوچک هستند. کوچکی اندازه شیرینی‌ها باعث می‌شود صرف کردن و بعد هضم کردن آن ساده‌تر باشد. نکته‌ای که در روزهای شلوغ نوروز قابل توجه است. در چنین روزهایی تغذیه افراد دست‌خوش تغییر می‌شود و معمولا آدم‌ها بیشتر از معمول غذا و تنقلات مصرف می‌کنند. به همین خاطر شیرینی‌های سنگین و خامه‌ای می‌توانند موجب آزار فرد شوند. اما شیرینی‌های مخصوص نوروز کوچک و سبک هستند و مصرف راحت‌تری دارند.

شیرینی پادرازی

یکی از شیرینی‌های نوروز، شیرینی خاصی است با نامی بامزه. شیرینی پادرازی. که البته نه پا دارد و نه دست. دیگر چه برسد به اینکه پایش دراز هم باشد. شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است. در برخی از دستورهای تهیه این نوع شیرینی سه نوع آرد نخودچی، آرد گندم و آرد برنج بکار رفته است. در برخی دیگر از دستورهای پخت نیز البته از زرده تخم‌مرغ، کره، پودر قند، آرد گندم نرم، مغز هل کوبیده و پسته چرخ کرده یا کنجد استفاده می‌کنند. ریشه و مبدا این شیرینی به مشهد می‌رسد اما جاهای دیگری مانند گیلان نیز از طباخان آن به حساب می‌آیند.

شیرینی پادرازی خانگی

برای تهیه شیرینی پادرازی در خانه باید کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. تقریبا پنج دقیقه مواد را مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل شود. تخم‌مرغ‌ها که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن را یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید. پودر هل را هم به مواد اضافه کنید.

هر سه مدل آرد را داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و سه دفعه آنها را الک کنید. این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثر است پس باید حتما به این سه دفعه الک کردن وفادار بمانیم. آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد را ورز بدهید. خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار بدهید و اجازه دهید به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت کند. بعد از آن نایلون را روی سطح باز کرده و خمیر را روی آن باز کنید. یک نایلون دیگر روی خمیر قرار بدهید و با وردنه خمیر را باز کنید. حالا نایلون رویی را بردارید و خمیر را به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید. حالا دوباره نایلون را روی شیرینی ها بیندازید و با کفگیر کمی روی آنها را فشار بدهید تا پهن شوند.

خمیرهای آماده شده را روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در ظرف جداگانه ای یک عدد تخم مرغ (اضافه) و مقداری زعفران را با هم مخلوط کرده و به آن کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی‌ها را با آن برس بزنید. حالا با چنگال روی شیرینی‌ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مقداری کنجد روی آن ها بپاشید و بگذارید پادرازهای خانگی داخل فری که از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیرند تا طلایی شوند.

پادرازی ناتلی

بدین ترتیب شما به همین سادگی شیرینی پادرازی را در خانه خود تهیه کرده‌اید و پخته‌اید. اما اگر دلتان می‌خواست این شیرینی را آماده تهیه کنید و از بیرون بخرید؛ بهترین کار مراجعه به قنادی‌ها است. به خصوص در ایام عید بسیاری از قنادی‌ها شیرینی پادرازی را در بساط خود دارند اما ما پیشنهاد می‌کنیم شما مستقیم در یکی از شعب قنادی ناتلی حضور پیدا کنید. این قنادی در چهار نقطه شهر شعبه دارد. شعبه مرکزی در خیابان سهروردی شمالی و سه شعبه دیگر در پاسداران، نیاوران و تهران‌پارس. شما یک راه دیگر هم دارید. رجوع به سایت ناتلی و خریداری شیرینی پادرازی و دیگر شیرینی‌های موردعلاقه خود به صورت آنلاین. سفارش شما با هماهنگی برایتان ارسال خواهد شد. دقت کنید که اگر در منطقه دلیوری باشید، سفارش شما به شکل رایگان برایتان ارسال خواهد شد.

شیرینی پادرازی

قنادی ناتلی برای عید برنامه‌های ویژه‌ای دارد. انواع و اقسام شیرینی که تقریبا همه‌گی به صورت بسته‌بندی عرضه می‌شوند. شیرینی‌های نوروزی ناتلی شامل 27 مدل مختلف می‌شوند. مانند شیرینی‌های اسکار، پرنس، پالیز مخلوط، آلمانی بشقابی، خانگی کلاسیک و مدل‌های متنوع دیگر و البته یکی دیگر از این شیرینی‌های نوروزی قنادی ناتلی، شیرینی پادرازی است. پادرازی ناتلی در بسته‌بندی مرتب و منظمی عرضه می‌شود و طعم معرکه‌ای دارد. شیرینی پادرازی نانتلی مناسب برای مهمانان نوروزی به حساب می‌آید و طرفداران خود را دارد.

امیدواریم در همه روزهای سال کامی شیرین داشته باشید.

تبلیغات آلامتو



منبع

پاسخ دهید