Wednesday 29 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 30028
تاریخ انتشار : شنبه 13 فوریه 2016 - 4:02
3 views بازدید

شیرینی پزی، کیک اسفنجی بدون فر

گیگر: هستند خانم های عزیزی که هنوز توان خرید گاز های فردار یا مایکروویو و ماکروفر را ندارند برای شما خانم های کد بانو شیرینی خوشمزه بدون فر را در این بخش از آشپزی سایت نازوب گردآوری کرده ایم . نوووووووووش جان     با اینکه استفاده از فر و ماکروویو این روزها خیلی رایج شده است، اما باز هم خیلی ها دلشان می خواهد […]

گیگر:

هستند خانم های عزیزی که هنوز توان خرید گاز های فردار یا مایکروویو و ماکروفر را ندارند برای شما خانم های کد بانو شیرینی خوشمزه بدون فر را در این بخش از آشپزی سایت نازوب گردآوری کرده ایم . نوووووووووش جان

 

 

با اینکه استفاده از فر و ماکروویو این روزها خیلی رایج شده است، اما باز هم خیلی ها دلشان می خواهد کیکی بدون استفاده از فر درست کنند. ما هم این امکان را برایشان فراهم کرده ایم.
 

 

مواد اولیه:

    تخم مرغ بزرگ 6عدد
    شکر یک ویک چهارم لیوان
    ارد سفید یک و یک سوم لیوان
    وانیل شکری 1/4 .ق.چ
    بیکینگ پودر 1/4.ق.چ
    پودر کاکائو ب.م.ل
    روغن مایع در حد چرب کردن

 

طرزتهیه:

1- تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید سپس بادور تند همزن 5دقیقه هم بزنید ب.ک وانیل شکری را با دو قاشق ارد مخلوط کنید سپس ارد را به مواد افزوده دربین ان مخلوط ب.ک وانیل ارد را هم افزوده ودیگ را چرب کرده مواد را درون دیگ بریزید وکمی از مایه کیک رابا کاکائومخلوط وروی ان بریزید درحفره دیگ یک استکان کوچک قرار دهید سپس در دیگ را روی ان قرار دهید استکان برای این است که مواد از حفره بیرون نریزد زیر دیگ شعله پخش کن قراردهید شعله باید خیلی ملایم باشد.

 

2- حدود یک ساعت زمان لازم است و روی در ان حوله ای کوچک وتمیز گذاشته بعد از مدت گفته شده در ظرف راگرفته با چنگال روی کیک راکمی فشار دهید اگربه چنگال چیزی نچسبید کیک اماده است برای خارج کردن هم اگر بدنه ودر ظرف را خوب چرب کنید مشکلی در خارج کردن ندارید با احتیاط با کارد لبه کیک را از ظرف جدا کنید چند دقیقه صبر کنید ودیگ را برگردانده.

 

3- آرد را چند بار الک کنید.

 

4- تخم مرغ را به دمای محیط برسانید.

 

5- اگر دوست دارید کیک کمی چرب باشد نصف لیوان روغن مایع را قبل از اضافه کردن ارد به ان افزوده.

 

 

شیرینی پزی، کیک اسفنجی بدون فر

شیرینی پزی، کیک اسفنجی بدون فر

 

6- مایه کیک نباید سفت باشد با تقریبا حالت شل داشته باشد اگر زیاد ارد اضافه کنید کیک سفت و کم پفی دارید در اضافه کردن ارد دقت کنید شاید همه ارد لازم نباشد ویک قاشق کمتر ارد بخواهد.

 

 

شیرینی پزی، کیک اسفنجی بدون فر

 

7- و برای نگه داری کیک سیب را از وسط دونیم کرده وکنار کیک گذاشته روی ان سلفون کشیده دراتاق خنک به مدت 4روز کاملا تازه میماند.



لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 97
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات