طرز تهیه استیک سالیسبری

0

[ad_1]

طرز تهیه استیک سالیسبوری

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه استیک بسیار خوشمزه‌ای را آماده کرده‌ایم که مربوط به خاورمیانه است و دستور پختی بسیار ساده و راحت دارد .

این غذا را برای وعده نهار آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • 450 گرم گوشت راسته گوسفند
  • نصف فنجان خرده نان
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذا خوری شیر
  • 30 گرم مخلوط سوپ پیاز
  • یک قاشق چای خوری سس Worcestershire
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • سه قاشق غذاخوری کره
  • دو فنجان قارچ تازه ، خرد شده
  • یک پیاز شیرین ، قطعه قطعه شده
  • سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • یک و نیم فنجان گوشت گاو
  • یک فنجان آب
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشت گوسفند ، خرده نان ، تخم مرغ ، شیر ، مخلوط سوپ پیاز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند

سپس یک ماهیتابه را روی گاز قرار داده و کره اضافه می‌کنیم و 3 تا 5 دقیقه اجازه می‌دهیم تا کره ذوب و داغ شود.

سپس قارچ را در روغن تفت می‌دهیم و پیاز را اضافه کرده و 7 دقیقه تفت می‌دهیم حال آرد و پیاز خشک را اضافه کرده و یک دقیقه به هم می‌زنیم تا مواد یکپارچه شوند

پس از آن گوشت گاو و آب را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید و گوشت گاو نرم شود که حدود 5 دقیقه زمان می‌خواهد.

حال مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 70 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم تا گوشت‌ها کلملا پخته شوند.

Laghari
اروند کالا

[ad_2]

منبع

پاسخ دهید