Wednesday 18 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 78928
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 ژوئن 2016 - 13:39
0 views بازدید

طرز تهیه باگت تخم مرغی جدید

گیگر : به گزارش ایران ناز شاید برای شما هم پیش آمده باشد وقتی اسم غذایی را می شنوید زیاد تمایلی نسبت به آن نشان ندهید، اما مواد لازم آن را که می بینید دلتان واقعا آب بیفتد. به شما قول می دهم باگت تخم مرغی در دسته همان غذاها قرار می گیرد. هم ساده و خوشمزه!     مواد لازم:       باگت ( […]

گیگر :

به گزارش ایران ناز شاید برای شما هم پیش آمده باشد وقتی اسم غذایی را می شنوید زیاد تمایلی نسبت به آن نشان ندهید، اما مواد لازم آن را که می بینید دلتان واقعا آب بیفتد. به شما قول می دهم باگت تخم مرغی در دسته همان غذاها قرار می گیرد. هم ساده و خوشمزه!

 

 

مواد لازم:

 

    باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 2عدد

    سوسیس به مقدار لازم

    فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد

    پیازچه نصف شده 1/2 لیوان

    تخم مرغ زده شده 10عدد

    خامه‌ی زده شده 2/3 لیوان

    ریحان خرد شده 1/4لیوان

    نمک 1/2 قاشق چایخوری

    پنیر موزارلا خرد شده 1 و 1/2 لیوان

 

طرز تهیه باگت تخم مرغی جدید

 

طرز تهیه:

 

فر را از قبل در دمای 176 درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید. روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید.

 

در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت 8 دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

 

با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس ) بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

 

طرز تهیه باگت تخم مرغی جدید

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 37
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات