Monday 16 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 75319
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 ژوئن 2016 - 4:39
0 views بازدید

طرز تهیه بروسکوتای پولنتا

این غذا برای افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن را دنبال می‌کنند بسیار عالی است. زمان پخت: 40 دقیقه به همراه یک ساعت برای خنک شدن آسان برای 6 نفر ارزش تغذیه‌ای: 198 کیلوکالری 12 گرم چربی 20 گرم کربوهیدرات 0 گرم شکر 1 گرم فیبر 4 گرم پروتئین 97 گرم نمک مواد لازم: 700 میلی لیتر آب سبزیجات 140 گرم پولنتای آماده دو قاشق […]


طرز تهیه بروسکوتای پولنتا

طرز تهیه بروسکوتای پولنتا

این غذا برای افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن را دنبال می‌کنند بسیار عالی است.

زمان پخت: 40 دقیقه به همراه یک ساعت برای خنک شدن

آسان

برای 6 نفر

ارزش تغذیه‌ای:

  • 198 کیلوکالری
  • 12 گرم چربی
  • 20 گرم کربوهیدرات
  • 0 گرم شکر
  • 1 گرم فیبر
  • 4 گرم پروتئین
  • 97 گرم نمک

مواد لازم:

  • 700 میلی لیتر آب سبزیجات
  • 140 گرم پولنتای آماده
  • دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نه قاشق چایخوری سس تاپناد زیتون
  • نه عدد گوجه فرنگی خشک
  • 100 گرم برگ سالاد مخلوط

طرز تهیه:

  1. ابتدا آب سبزیجات را در یک ماهیتابه بریزید و آن را بجوشانید. به آرامی هم بزنید، پولنتا را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس ریحان را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن بریزید. حالا در یک ظرف چرب شده آن را باز کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در همین حالت باقی بماند.
  2. پولنتا را به شکل مستطیل برش دهید. سپس به صورت مورب ببرید تا دو مثلث حاصل شود.  بر روی یک منقل تمیز آن را سرخ کنید.
  3. روی هر کدام سس تاپناد و گوجه فرنگی بریزید و به صورت گرم با برگ سالاد مخلوط سرو نمایید.

The post طرز تهیه بروسکوتای پولنتا appeared first on آلامتو.



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 36
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات