طرز تهیه بروسکوتای پولنتا

0

[ad_1]

طرز تهیه بروسکوتای پولنتا

طرز تهیه بروسکوتای پولنتا

این غذا برای افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن را دنبال می‌کنند بسیار عالی است.

زمان پخت: 40 دقیقه به همراه یک ساعت برای خنک شدن

آسان

برای 6 نفر

ارزش تغذیه‌ای:

  • 198 کیلوکالری
  • 12 گرم چربی
  • 20 گرم کربوهیدرات
  • 0 گرم شکر
  • 1 گرم فیبر
  • 4 گرم پروتئین
  • 97 گرم نمک

مواد لازم:

  • 700 میلی لیتر آب سبزیجات
  • 140 گرم پولنتای آماده
  • دو قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نه قاشق چایخوری سس تاپناد زیتون
  • نه عدد گوجه فرنگی خشک
  • 100 گرم برگ سالاد مخلوط

طرز تهیه:

  1. ابتدا آب سبزیجات را در یک ماهیتابه بریزید و آن را بجوشانید. به آرامی هم بزنید، پولنتا را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس ریحان را به آن اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن بریزید. حالا در یک ظرف چرب شده آن را باز کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در همین حالت باقی بماند.
  2. پولنتا را به شکل مستطیل برش دهید. سپس به صورت مورب ببرید تا دو مثلث حاصل شود.  بر روی یک منقل تمیز آن را سرخ کنید.
  3. روی هر کدام سس تاپناد و گوجه فرنگی بریزید و به صورت گرم با برگ سالاد مخلوط سرو نمایید.

The post طرز تهیه بروسکوتای پولنتا appeared first on آلامتو.

[ad_2]

منبع

پاسخ دهید