Monday 27 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 112801
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 اکتبر 2016 - 14:15
0 views بازدید

طرز تهیه تارتلت ماهی دودی

گیگر : برای شما کدبانوهای عزیز نحوه ی درست کردن تارتلت ماهی دودی را نیز قرار داده ایم.ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.   مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت:        آرد                     ۱۲۵ گرم     نمک         […]

گیگر :

برای شما کدبانوهای عزیز نحوه ی درست کردن تارتلت ماهی دودی را نیز قرار داده ایم.ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.

 

مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت:

 

     آرد                     ۱۲۵ گرم
     نمک                  یک چهارم قاشق چایخوری
     کره                   ۷۵ گرم
    زرده‌ی تخم مرغ     ۱ عدد
    ماست                به اندازه‌ی کافی

 

 

مواد لازم برای مواد رویه تارتلت ماهی دودی:

 

    ماهی دودی                   ۲۰۰ گرم
     آب‌ِلیموی تازه                 نصف لیمو
    کره                              ۲۵ گرم
     پیاز خردکرده                 ۱ عدد
    قارچ                            ۵۰ گرم
    تخم مرغ                      ۲ عدد
    خامه                           ۶ قاشق سوپخوری
    پنیر گودا                       ۱۰۰ گرم
    جعفری خرد کرده           ۱ قاشق سوپخوری
    ادویه                           به مقدار کافی

 

طرز تهیه تارتلت ماهی دودی

 

طرز تهیه:

 

آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.کره را تکه تکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان در آید. برای آسانی کار، می‌توانید از خمیر گیر غذاساز خانگی استفاده کنید.زرده ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.

 

ماست را کم کم افزوده و خمیر را جمع کنید.توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در کیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت ۳ میلیمتر با وردنه باز کنید

 

و در قالب های کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید. خمیر را در فر -که با دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد گرم کرده اید- به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود. اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.

 

سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید. قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید. ماهی های استخوان گرفته و ادویه را اضافه نمائید. اکنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و کنار بگذارید.

 

تخم مرغ ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.سپس در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا تارتلت ها طلائی رنگ شوند.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 93
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات