Thursday 19 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 5402
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 اکتبر 2015 - 15:34
10 views بازدید

طرز تهیه تاس کباب گاو

وقت آن رسیده است که یک غذای خوشمزه و البته مقداری سخت را به شما آموزش دهیم ، غذایی که طعم لذیذ آن تمام زحماتش را بی اثر می‌کند با مجله آشپزی آلامتو همراه شوید تا طرز تهیه تاس کباب گوشت گاو را یاد بگیرید. مواد لازم : 900 گرم گوشت گاو خورشتی سه قاشق غذاخوری روغن نباتی چهار عصاره آبگوشت گوشت گاو چهار فنجان […]


طرز تهیه تاس کباب گاو

وقت آن رسیده است که یک غذای خوشمزه و البته مقداری سخت را به شما آموزش دهیم ، غذایی که طعم لذیذ آن تمام زحماتش را بی اثر می‌کند با مجله آشپزی آلامتو همراه شوید تا طرز تهیه تاس کباب گوشت گاو را یاد بگیرید.

مواد لازم :

  • 900 گرم گوشت گاو خورشتی
  • سه قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • چهار عصاره آبگوشت گوشت گاو
  • چهار فنجان آب
  • یک قاشق چای خوری رزماری خشک
  • یک قاشق چای خوری جعفری خشک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • سه عدد سیب زمینی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
  • چهار هویج ، برش داده شده
  • چهار ساقه کرفس ، خرد شده
  • یک پیاز بزرگ ، خرد شده
  • دو قاشق چای خوری آرد ذرت
  • دو قاشق چای خوری آب سرد

طرز تهیه :

در یک قابلمه بزرگ گوشت را ریخته و روغن اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و تا زمانی که رنگ گوشت به قهوه‌ای تبدیل شود تفت می‌دهیم.

سپس عصاره گوشت را درون آب حل می‌کنیم و به قابلمه اضافه کرده و رزماری، جعفری و فلفل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم تا بجوش آید و به مدت یک ساعت اجازه می‌دهیم تا آرام بجوشد.

حال درون قابلمه سیب زمینی ، هویج ، کرفس و پیاز را اضافه کرده و آرد ذرت را درون دو قاشق آب سرد حل کرده و به مواد اضافه کرده و یک ساعت دیگر اجازه می‌دهیم تا غل بزند.

غذای شما آماده است و می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید.


Laghari



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها : ، ، ، ،

ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 38
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات