طرز تهیه خوراک اسپانیایی

0


طرز تهیه خوراک اسپانیایی

طرز تهیه خوراک اسپانیایی را امروز برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم که در اسپانیا بسیار طرفدار دارد و یک غذای سنتی اسپانیایی به شمار می‌رود.

در این غذا از مواد اولیه ای مانند گوشت گاو ، پیاز تازه ، فلفل سبز و گوجه فرنگی استفاده شده است که بسیار مفید خواهند بود.

مواد لازم :

  • 450 گرم گوشت گاو بدون چربی
  • نصف فنجان پیاز ریز خرد شده
  • یک چهارم فنجان خرد شده فلفل سبز
  • یک فنجان آب
  • 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
  • سه چهارم فنجان برنج دانه بلند نپخته
  • نصف فنجان سسفلفل
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق چای خوری شکر قهوه‌ای
  • نصف قاشق چای خوری زیره سبز
  • نصف قاشق چای خوری سس Worcestershire
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نصف فنجان خرد شده پنیر چدار
  • دو قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دومای 190 درجه سانتی گراد ( 375 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و گوشت را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کمی تفت بخورد سپس پیاز ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، آب ، برنج ، سس چیلی ، نمک ، شکر قهوه‌ای ، زیره سبز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را به ماهی تابه اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سپس اجازه می‌دهیم بجوشد و 30 دقیقه هم می‌زنیم تا غلیظ شود سپس پنیر را رویش می‌پاشیم و 10 تا 15 دقیقه می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود سپس با گشنیز آن را تزئین می‌کنیم.



منبع

پاسخ دهید