Saturday 25 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 328
تاریخ انتشار : شنبه 3 اکتبر 2015 - 7:33
31 views بازدید

طرز تهیه خوراک اسپانیایی

طرز تهیه خوراک اسپانیایی را امروز برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم که در اسپانیا بسیار طرفدار دارد و یک غذای سنتی اسپانیایی به شمار می‌رود. در این غذا از مواد اولیه ای مانند گوشت گاو ، پیاز تازه ، فلفل سبز و گوجه فرنگی استفاده شده است که بسیار مفید خواهند بود. مواد لازم : 450 گرم گوشت گاو بدون چربی نصف فنجان پیاز ریز […]


طرز تهیه خوراک اسپانیایی

طرز تهیه خوراک اسپانیایی را امروز برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم که در اسپانیا بسیار طرفدار دارد و یک غذای سنتی اسپانیایی به شمار می‌رود.

در این غذا از مواد اولیه ای مانند گوشت گاو ، پیاز تازه ، فلفل سبز و گوجه فرنگی استفاده شده است که بسیار مفید خواهند بود.

مواد لازم :

  • 450 گرم گوشت گاو بدون چربی
  • نصف فنجان پیاز ریز خرد شده
  • یک چهارم فنجان خرد شده فلفل سبز
  • یک فنجان آب
  • 400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
  • سه چهارم فنجان برنج دانه بلند نپخته
  • نصف فنجان سسفلفل
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک قاشق چای خوری شکر قهوه‌ای
  • نصف قاشق چای خوری زیره سبز
  • نصف قاشق چای خوری سس Worcestershire
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نصف فنجان خرد شده پنیر چدار
  • دو قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دومای 190 درجه سانتی گراد ( 375 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و گوشت را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کمی تفت بخورد سپس پیاز ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، آب ، برنج ، سس چیلی ، نمک ، شکر قهوه‌ای ، زیره سبز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را به ماهی تابه اضافه کرده و هم می‌زنیم.

سپس اجازه می‌دهیم بجوشد و 30 دقیقه هم می‌زنیم تا غلیظ شود سپس پنیر را رویش می‌پاشیم و 10 تا 15 دقیقه می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود سپس با گشنیز آن را تزئین می‌کنیم.



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 84
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات