طرز تهیه سالاد آلزاس فرانسوی

0

گیگر :

در این بخش می پردازیم به سالاد آلزاس فرانسوی. سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود، سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند…

 

 

موادلازم :

 

سیب زمینی پخته، پوست شده و نگینی شده            1 کیلو
آب مرغ یا آب قلم                                                   1 پیمانه
لبو ی کوچک رنده شده                                           1عدد
تخم مرغ آب پز سفت                                              2 عدد
خیار شور خورد شده                                              1عدد
جعفری ساطوری شده                                            2-3 شاخه
سس مایونز                                                          1 پیمانه
سرکه                                                                  1قاشق
نمک و فلفل                                                          به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد آلزاس فرانسوی

 

طرز تهیه :

 

سيب زمينی را در ظرف سالاد بريزيد و آب مرغ يا آب قلم داغ و سس مايونز و سركه را روی آن بدهيد و نمك و فلفل بپاشيد و بگذاريد خنك شود. سپس در يخچال بگذاريد تا ببندد. اين سالاد را گرم هم می خورند.

پاسخ دهید