Thursday 23 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 31805
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 فوریه 2016 - 14:19
1 views بازدید

طرز تهیه سالاد خوشمزه به نام “ترین پنیر و سبزیجات”

طرز تهیه سالاد خوشمزه به نام “ترین پنیر و سبزیجات” را به شما آموزش می دهیم. اگر به دنبال درست کردن سالادهای مقوی و کم کالری هستید سالاد ترین پنیر با سبزیجات می تواند بهترین گزینه باشد.   ترین پنیر و سبزیجات سالادی خوشمزه است.   آماده سازی : 20 دقیقهموردمصرف : پیش غذا   مواد لازم جهت تهیه ترین پنیر و سبزیجات برای 5 […]

طرز تهیه سالاد خوشمزه به نام “ترین پنیر و سبزیجات”

طرز تهیه سالاد خوشمزه به نام “ترین پنیر و سبزیجات” را به شما آموزش می دهیم. اگر به دنبال درست کردن سالادهای مقوی و کم کالری هستید سالاد ترین پنیر با سبزیجات می تواند بهترین گزینه باشد.

 

ترین پنیر و سبزیجات سالادی خوشمزه است.

 

آماده سازی : 20 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا

 

مواد لازم جهت تهیه ترین پنیر و سبزیجات برای 5 نفر :
 فلفل دلمه ای رنگی      1 عدد ( نصف زرد و نصف سبز )
 کدو سبز بزرگ و بلند     2 عدد
 گوجه فرنگی      1 عدد
 پودر ژلاتین     30 گرم

 

مواد لازم برای تهیه کرم ریحان :
 پنیر خامه ای     ۶۰۰ گرم
سیر      ۳ تا ۴ حبه
 ریحان     یک دسته کوچک
 روغن زیتون      یک سوم پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم

 

طرز تهیه ترین پنیر و سبزیجات :
برای تهیه ترین پنیر و سبزیجات ابتدا گوجه فرنگی ها را برش زده تخم آن را خارج کنید و به صورت فیله در آورید. فلفل دلمه ای های زرد و سبز را از تخم جدا کرده و صورت خلال در آورید.

 

کدو ها را از طول به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر برش زده در کمی آب و نمک بپزید تا کمی نرم شود یا بخار پز کنید.

 

نکته تهیه ترین پنیر و سبزیجات:
در ترین پنیر و سبزیجات می توانید به جای کدو از خیار استفاده کنید. اگر خیار می گذارید به ورقه های نازک برش زده و کمی نمک دو طرف خیار بپاشید و بگذارید ۵ دقیقه با نمک بماند. بعد از آب و نمک آن را در بیاورید. این کار باعث می شود خیار نشکند.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 79
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات