Saturday 21 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 315
تاریخ انتشار : جمعه 2 اکتبر 2015 - 15:01
34 views بازدید

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رنگی

چند روز پیش دستور پخت سالاد سیب زمینی اروپایی را به شما آموزش دادیم و مورد استقبال شما عزیزان هم قرار گرفت در ادامه مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه یک سالاد سیب زمینی خوشمزه دیگر را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید. مواد لازم : شش عدد سیب زمینی یک قاشق چای خوری پودر خردل خشک یک قاشق چای خوری آب چهار […]


طرز تهیه سالاد سیب زمینی رنگی

چند روز پیش دستور پخت سالاد سیب زمینی اروپایی را به شما آموزش دادیم و مورد استقبال شما عزیزان هم قرار گرفت در ادامه مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه یک سالاد سیب زمینی خوشمزه دیگر را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • شش عدد سیب زمینی
  • یک قاشق چای خوری پودر خردل خشک
  • یک قاشق چای خوری آب
  • چهار برش کوچک گوشت گاو
  • یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
  • یک چهارم فنجان شکر سفید
  • یک چهارم فنجان آب
  • یک دوم فنجان سرکه سیب طبیعی
  • یک فنجان کرفس خرد شده
  • سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را درون یک قابلمه آب جوش می‌پزیم تا 20 دقیقه سپس تخله کرده و اجازه می‌دهیم تا سرد شود.

خردل خشک را در یک کاسه کوچک با یک قاشق چای خوری آب مخلوط کرده و بگذارید تا 10 دقیقه کاملا مخلوط شوند.

گوشت گاو را نیز درون دیگ به مدت 10 دقیقه طبخ می‌کنیم تا رنگش به قهوه‌ای تبدیل شود سپس پیاز را اضافه کرده و 5 دقیقه اجازه می‌دهیم تا تفت داده شود سپس خمیر خردل ، شکر ، ¼ فنجان آب و سرکه سیب طبیعی را به پیاز اضافه می‌کنیم.

سیب‌زمینی‌ها را نیز پوست می‌کنیم و به سه تکه تقسیم می‌کنیم و کرفس ، جعفری و مخلوط گوشت گاو را درون ظرف می‌ریزیم و مقدار لازم فلفل و نمک اضافه می‌کنیم.



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها : ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 38
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات