طرز تهیه سالاد مرغ کبابی

0


سالاد مرغ کبابی chicken-paillard-salad

این سالاد متفاوت را حتماً تجربه کنید و از آن لذت ببرید.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 6 دقیقه
  • زمان کلی: 56 دقیقه
  • برای 6 نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

449 کالری، 27 گرم چربی، 6 گرم چربی اشباع، 5 گرم فیبر، 21 گرم پروتئین، 30 گرم کربوهیدرات، 889 میلی گرم سدیم، 3 میلی گرم آهن، 114 میلی گرم کلسیم

فلفل دلمه ای قرمز منبع خوبی از لیکوپن، رنگدانه آنتی اکسیدانی است که می‌تواند به دفع سکته مغزی و برخی از انواع سرطان کمک کند.

مواد لازم برای تهیه این سالاد:

  • هشت قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • دو حبه سیر بزرگ خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری پونه تازه
  • نمک و فلفل سیاه
  • 600 گرم مرغ
  • سه عدد فلفل دلمه‌ای
  • دو عدد کاهوی رومانی
  • 28 گرم پنیر پارمسان

طرز تهیه:

  1. 6 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر ،پونه ، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. حالا این مواد را در دو کیسه جداگانه بریزید. سپس در یک کیسه مرغ و در کیسه دیگر فلفل دلمه‌ای را قرار دهید و خوب بپوشانید تا مزه دار شوند. اینکار باید در دمای اتاق و به مدت 30 دقیقه انجام شود.
  2. حالا یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهی کمی گرم شود. مرغ و فلفل دلمه‌ای را از کیسه خارج کنید و مواد روی آن را بردارید. فلفل دلمه‌ای و مرغ را کبابی کنید. اینکار ممکن است 5 الی 6 دقیقه طول بکشد. حالا مواد آماده شده را به یک ظرف مناسب انتقال دهید و اجازه دهید قبل از برش به مدت 5 دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
  3. مرغ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نواری برش دهید و روی کاهوی رومانی بریزید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید. دو قاشق غذاخوری از سرکه و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون باقی مانده را روی آن بریزید و با فلفل سیاه سرو نمایید. نوش جان

لاغری و کاهش وزن



منبع

پاسخ دهید