طرز تهیه سالاد مکزیکی

0

[ad_1]

طرز تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی را تابحال چشیده‌اید؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست کردن یک سالاد متفاوت هستید پس با مجله آشپزی آلامتو همراه شوید و ادامه آموزش را بخوانید.

مواد لازم :

  • 450 گرم نخود سفید ، شسته و خشک شده
  • 450 گرم لوبیا قرمز ، شسته و خشک شده
  • دو فنجان دانه‌های ذرت منجمد
  • نصف پیاز ، ریز تکه
  • یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
  • دو عدد فلفل قرمز پودر شده
  • یک عدد فلفل دلمه قرمز ، تکه
  • سه قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • نصف قاشق چای خوری عسل

طرز تهیه :

ابتدا نخود ، لوبیا و ذرت را درون یک قابلمه پر از آب میپزیم تا کاملا پخته شوند ، سپس آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.

سپس در یک کاسه بزرگ نخود ، لوبیا ، ذرت ، پیاز ، گشنیز ، فلفل دلمه ، پودر فلفل ، روغن زیتون ، آب لیمو ، فلفل ، نمک و عسل را به طور کامل با هم مخلوط کنید.

در پایان برای تزیین سالاد می‌توانید از چند تکه لیمو ترش استفاده نمایید.

Laghari

[ad_2]

منبع

پاسخ دهید