طرز تهیه سویچه صدف

0

[ad_1]

سویچه صدف

مدت زمان کلی : 45 دقیقه

برای 8 نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

63 کالری، 2 گرم چربی، 14 میلی گرم کلسترول،0 گرم فیبر، 7 گرم پروتئین، 4 گرم کربوهیدرات، 293 میلی گرم سدیم، 0 میلی گرم آهن، 8 میلی گرم کلسیم

شما می‌توانید این غذا را با نان مکزیکی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سویچه:

  • یک قاشق غذاخوری پیازچه سبز خرد شده
  • یک حبه سیر خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • نصف فلفل دلمه‌ای زرد
  • نصف فلفل دلمه‌ای قرمز
  • دو قاشق چایخوری هالاپینیو(فلفل)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • به میزان دلخواه زنجیبل
  • آب دو عدد لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری روغن دانه انگور
  • 453 گرم صدف تمیز شده

طرز تهیه:

  1. پیازچه، سیر، گشنیز، فلفل‌های دلمه‌ای، هالاپینیو، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، زنجبیل، آب لیمو و روغن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. صدف‌ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 3 ساعت در یخچال بگذارید. سپس با نمک و فلفل سیاه سرو نمایید.

لاغری و کاهش وزن

[ad_2]

منبع

پاسخ دهید