طرز تهیه مرغ سوخاری لذیذ

0

طرز تهیه مرغ سوخاری لذیذ

طرز تهیه مرغ سوخاری لذیذ

آماده سازی و پخت مرغ سوخاری : 105 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری :

 ران مرغ 8 عدد
 نمک  1 قاشق مرباخوری
 پودر سوخاری 500 گرم
 زیره سبز 1 قاشق چایخوری
گشنیز 1 قاشق چایخوری
ترخون 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
کنجد 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
آرد 3 پیمانه
دوغ 0.5 لیتر به اضافه 3 لیوان

طرز تهیه مرغ سوخاری :
درون یک کاسه دوغ و نمک را مخلوط کرده و تکه های مرغ را در آن گذاشته و بمدت 8 ساعت در یخچال بگذارید.

 

دو ساعت قبل طبخ از یخچال در آورده و دوغ را تخلیه کنید. مواد پودر را در یک ظرف مناسب خوب مخلوط کنید.

 

در کاسه ای دیگر تخم مرغ، دوغ و پودر سیر را مخلوط کرده و کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا کمی غلیظ شود.

 

در ظرفی دیگر باقیمانده آرد را ریخته تکه های مرغ را در آن زده، در مایع و بعد از آن در مخلوط پودر سوخاری.

 

بگذارید 30 دقیقه بماند تا پودر سوخاری روی تکه های مرغ خشک شود. در روغن فراوان جوشان ریخته و با حرارت متوسط سرخ کرده تا طلایی شود.

 

مطالب مرتبط:

 

روش درست کردن و طبخ استیک سوخاری

 

آموزش درست کردن فیله سوخاری تیلاپیلا

 

آموزش درست کردن نان سوخاری کنجدی

پاسخ دهید