طرز تهیه میت لوف با سس خامه ترش

0

[ad_1]

طرز تهیه میت لوف با سس خامه ترش

امروز برای شما عزیزان دستور تهیه میت لوف با سس خامه ترش را آماده کرده‌ایم و امیدواریم از خوردن این غذا لذت ببرید.

مواد لازم :

  • 900 گرم گوشت گاو
  • 240 گرم خامه ترش
  • یک و سه چهارم فنجان خرده نان
  • نصف فنجان خرد شده کرفس ریز
  • یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
  • یک چهارم قاشق چای خوری شوید خشک
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • سه چهارم قاشق چای خوری فلفل
  • دو عدد تخم مرغ هم زده شده
  • 300 گرم سوپ قارچ غلیظ شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کرده و فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) قرار می‌دهیم و سینی فر را به خوبی چرب می‌کنیم.

گوشت گاو ، نصف فنجان پیاز شیب ، خرده نان ، کرفس ، پیاز ، سس گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و تخم مرغ در یک کاسه ریخته و به هم می‌زنیم و درون یک ظرف پخت 9 در 13 اینچی میریزیم.

حال درون فر قرار می‌دهیم و به مدت یک ساعت حرارت می‌دهم سپس دما را به 70 درجه کاهش می‌دهیم تا درونش نیز کاملا پخته شود.

سوپ قارچ و خامه ترش را درون ماهیتابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا غلیظ شود و در هنگام مصرف روی آن می‌ریزیم.

Laghari

[ad_2]

منبع

پاسخ دهید