Saturday 25 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 31817
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 فوریه 2016 - 14:39
0 views بازدید

طرز تهیه نان سیر با روغن محلی مخصوص شمالی ها

طرز تهیه نان سیر با روغن محلی مخصوص شمالی ها  یکی از نان های خوشمزه شمالی ها نان سیر است. به دلیل فراوانی سیر در منطقه شمال کشور غذاهای زیادی با سیر درست می شوند و نان سیر با روغن محلی بسیار خوشمزه و مقوی است.   فرقی نمی‌کند کجای شمال این سرزمین باشید. وقتی دریا باشد و سیر، می‌توانید یک غذای خوشمزه یا یک […]

طرز تهیه نان سیر با روغن محلی مخصوص شمالی ها

طرز تهیه نان سیر با روغن محلی مخصوص شمالی ها

 یکی از نان های خوشمزه شمالی ها نان سیر است. به دلیل فراوانی سیر در منطقه شمال کشور غذاهای زیادی با سیر درست می شوند و نان سیر با روغن محلی بسیار خوشمزه و مقوی است.

 

فرقی نمی‌کند کجای شمال این سرزمین باشید. وقتی دریا باشد و سیر، می‌توانید یک غذای خوشمزه یا یک نان لذیذ درست کنید. مردم ترکمن نان‌های مختلفی دارند که یکی از آنها نان سیر با روغن محلی است. نانی که خیلی سریع درست می‌شود و مخصوص روزهای سرد زمستان است.

طرز تهیه نان سیر با روغن محلی مخصوص شمالی ها

نان سیر با روغن محلی یکی از نان های محلی بندر ترکمن است

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 آرد گندم1 پیمانه
 آب1 لیوان
 روغن محلی آب شده1 پیمانه
 سیر 1 بوته
نمک2 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه نان سیر ترکمنی:
آرد را در ظرفی بریزد و با روغن و آب مخلوط کنید؛ تا جایی که آرد به دست نچسبد.

 

حالا سیر خرد شده را روی آن بریزد و با دست، خوب ورز دهید.

 

نمک را اضافه کنید و دوباره خمیرتان را ورز دهید.

 

خمیر را بگذارید سه ساعت در فضای آشپزخانه بماند.

 

بعد از سه ساعت، به اندازه یک پرتقال از خمیرتان بردارید و آن را با وردنه صاف کنید.

 

کف یک تابه صاف و نچسب کمی آرد و روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا خمیرتان را روی آن بکشید و وقتی یک طرف آن طلایی شد، طرف دیگر را روی حرارت بگذارید.

 

نکاتی برای تهیه نان سیر :
ترکمن‌ها این نان را در تنور خانگی درست می‌کنند. اگر تنور ندارید، می‌توانید آن را در تابه های صاف هم درست کنید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 84
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات