طرز تهیه پنه ریگاته با مرغ و سس آلفردو مناسب برای خانم های شاغل

0

طرز تهیه پنه ریگاته با مرغ و سس آلفردو مناسب برای خانم های شاغل

طرز تهیه پنه ریگاته با مرغ و سس آلفردو مناسب برای خانم های شاغل

درست کردن غذاهای سریع یکی از بهترین ترفندها برای خانم های کارمند مخصوصا در روزهای پرمشغله آخر سال است. اگر شما هم زمانی برای درست کردن غذا ندارید می توانید این غذای سه سوته خارجی را امتحان کنید.

 

در این روزهای نزدیک به آخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد می گیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

 

مواد لازم برای سس آلفردو :

کرهیک چهارم پیمانه
خامهیک پیمانه
 سیر یک حبه (خرد شده)
 پنیر پارمزان رنده شدهیک پیمانه و نیم
جعفری تازهیک چهارم پیمانه (ریز شده)

 

 

طرز تهیه سس آلفردو :
کره را در تابه متوسط آب کنید.

 

یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد.

 

خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.

 

بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

 

مواد لازم برای پنه ریگاته با سس آلفردو:

 فیله مرغ 200 گرم
پاستا پنه1 بسته
 جعفری خردشدهمقداری برای تزیین

 

 

طرز تهیه پنه ریگاته با سس آلفردو :
200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید. حالا سس آلفردو را آماده کنید.

 

مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

 

پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را  روی شعله ملایم کمی حرارت دهید.

 

سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید . 

پاسخ دهید